Bronowickie Ogrody Kraków forum opinie mieszkania Sosnowiecka deweloper DES
Re: Bronowickie Ogrody Kraków forum opinie mieszkania Sosnowiecka deweloper DES
W takim razie będziemy.
Trochę mnie nie było a tutaj tyle się wydarzyło...
Jeśli ktoś z Państwa może przesłać mi namiary na grupę na . to bardzo proszę.
Będę w czwartek na spotkaniu.
Pozdrawiam serdecznie.
Pees. taka ciekawostka bozacisze.pl

Będę w czwartek na spotkaniu.
Pozdrawiam serdecznie.
Pees. taka ciekawostka bozacisze.pl

Czyli szykuje się kolejna inwestycja w okolicy, ciekawe czy z takim samym podejściem 
A grupy na . chyba nie ma, w zasadzie, to dlaczego by ukrywać przed innymi to, co tu się odstawia...

A grupy na . chyba nie ma, w zasadzie, to dlaczego by ukrywać przed innymi to, co tu się odstawia...
duken pisze:Trochę mnie nie było a tutaj tyle się wydarzyło...![]()
alek83 pisze:Czyli szykuje się kolejna inwestycja w okolicy, ciekawe czy z takim samym podejściem
Spokojnie, grupa na . jest

.
Ostatnio zmieniony 30 paź 2017, 22:50 przez xyzabc, łącznie zmieniany 1 raz.
.
Ostatnio zmieniony 30 paź 2017, 22:50 przez xyzabc, łącznie zmieniany 1 raz.
xyzabc pisze:Szanowni Państwo,
ponieważ na spotkanie przybędzie multum nowych osób, a spodziewamy się już w tym momencie łącznie około 20 ( a może i więcej ) "lokatorów" bardzo proszę KAŻDĄ osobę o przyniesienie ze sobą dowodu osobistego i umowy deweloperskiej. Nasze spotkanie będzie w zamkniętym gronie i jeśli ktoś nie ma ochoty legitymować się bądź przynosić czegoś ze sobą, niech zwyczajnie nie przychodzi, ponieważ ze spotkania bez weryfikacji zostanie wyproszony. O obecność wojtka i klaudi proszę się nie bać, bo ich personalnie na pewno na nasze spotkanie nie wpuścimy. Ponieważ jednak, wprost rzecz ujmując, większość z nas nie chce dzielić się z wspomnianą dwójką oraz deweloperem przygotowywanymi krokami prawnymi oraz innymi, weryfikacja osób jest niezbędna. Osoby po spotkaniu i weryfikacji zostaną również zaproszone do grupy na ..
Tak drodzy Państwo, poprzysięgałem sobie, że tego nie zostawię i choćbym miał zostać przeciwko deweloperowi sam, to będę walczył do ostatniego dnia swojego życia, bo to co zrobiła ta banda kłamców, musi zostać stosownie ukarane! A z tego co widzę i wiem, jest i będzie nas dużo więcej do tej (przynajmniej narazie) nierównej walki.
Do zobaczenia jutro.
Rezerwacja w Starej Zajezdni została przygotowana na hasło - Bronowickie Ogrody i tak proszę pytać obsługę. Pozdrawiam!
Dzięki za informację, też będę!
"Przed"odbierał już ktoś z Was mieszkanie lub był w środku po zakończeniu budowy?
ggs pisze:Witam Wszystkich serdecznie!
Tak, odbierałem. OGROM usterek, kolejny skandal, kłócą się odnośnie zmian w projekcie co do których nie byłem informowany. Szanowny Panie xyzabc , ja również jestem nieźle wkurzony na tą bandę w składzie Wojtek-Kluaudia. Jesteśmy razem. Bardzo słusznie odnośnie tej weryfikacji - sam spodziewałem się "kreta" ze strony BO. Muszą za swoje dostać. Ggs.
z ciekawości : jakie usterki u stwierdzono ? jakie zmiany w projekcie ?
ja żadnego "odbioru" jeszcze nie robiłem ale już wiem, że mam parę zmian wprowadzonych bez sporządzenia jakiegokolwiek aneksu do umowy - czyli na gębę tak samo jak na gębę sprzedawcy wielokrotnie potwierdzali odbiór mieszkań w terminie - etap I (marzec 2017) , etap II czerwiec 2017.
Za zmianę bez jakichkolwiek uzgodnień z klientem można by też uznać wykończenie balkonów/tarasów - wedle umowy właściciel mieszkania winien wykończyć w/w we własnym zakresie. Ja np. zamówiłem sobie już wykończenie balkonu a tutaj nagle się dowiaduję, że balkon będę miał zrobiony

Witam,
O co chodzi z wykończeniem, nierzetelnym wykonaniem, zmianami w projekcie i inżynierami budowy?
Drogi użytkowniku ggs, mógłbyś rozwinąć ten wątek?
O co chodzi z wykończeniem, nierzetelnym wykonaniem, zmianami w projekcie i inżynierami budowy?
Drogi użytkowniku ggs, mógłbyś rozwinąć ten wątek?
Znalazłem album ze zdjęciami z odbiorów, firmy, którą mam w lajkach. Piszą tam, że te zdjęcia są z Bronowickich Ogrodów również... Wklejam:
..com/pg/odbiormieszkania/photos/?tab=album&album_id=1879246082103567
Ogólnie nie wygląda to dobrze, ale są tam zdjęcia z przeróżnych miejsc...
Czy ktoś może rozszyfrować, które zdjęcia mogą dotyczyć Bronowickich Ogrodów?
..com/pg/odbiormieszkania/photos/?tab=album&album_id=1879246082103567
Ogólnie nie wygląda to dobrze, ale są tam zdjęcia z przeróżnych miejsc...
Czy ktoś może rozszyfrować, które zdjęcia mogą dotyczyć Bronowickich Ogrodów?

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”