Mała Góra Kraków od Nokturn Deweloper - opinie i forum o inwestycji
Re: Mała Góra Kraków od Nokturn Deweloper - opinie i forum o inwestycji
Ciekaw jestem ile w rzeczywitosci bedzie miał wspolnego teren zielony pod naszym blokiem z wizualizacja w folderze 

paul1989 pisze:Ciekaw jestem ile w rzeczywitosci bedzie miał wspolnego teren zielony pod naszym blokiem z wizualizacja w folderze
Miejmy nadzieję, że chociaż kolor zielony

Witam, czy ktoś z Państwa posiada informacje co do lokalu użytkowego w inwestycji ? Co tam dokładnie będzię?.
Zastanawia mnie również czy wzdłuż klatek A i B będą zakazy postoju i zakaz parkowania, na wizualizacji widać że będą dwie bramy wjazdowe, jak znam ludzi większość samochodow bedzie stało pod klatką
.
Zastanawia mnie również czy wzdłuż klatek A i B będą zakazy postoju i zakaz parkowania, na wizualizacji widać że będą dwie bramy wjazdowe, jak znam ludzi większość samochodow bedzie stało pod klatką

Myślę, że powinien być zakaz parkowania. Jak dla mnie to tam z przodu powinno być miejsce, żeby mogła podjechać poczta, kurier, nie wiem pizza czy inne takie. Musi być też wjazd od tej strony dla straży pożarnej chyba? W każdym razie nie wygląda to na miejsce do parkowania dla mieszkańców. I dobrze.
Ja nie wiem co ma być w lokalu i czy w ogóle zostało kupione jako lokal. Wiem tyle, że sprzedane i na razie nie było wprowadzanych żadnych zmian. Może ktoś ma świeższe informacje.
Ja nie wiem co ma być w lokalu i czy w ogóle zostało kupione jako lokal. Wiem tyle, że sprzedane i na razie nie było wprowadzanych żadnych zmian. Może ktoś ma świeższe informacje.
Kisiel25 pisze:Witam, czy ktoś z Państwa posiada informacje co do lokalu użytkowego w inwestycji ? Co tam dokładnie będzię?.
Zastanawia mnie również czy wzdłuż klatek A i B będą zakazy postoju i zakaz parkowania, na wizualizacji widać że będą dwie bramy wjazdowe, jak znam ludzi większość samochodow bedzie stało pod klatką.
Raczej Cieżko bedzie tam o parking na chodniku. Druga brama wjazdowa jest z przeznaczeniem na wyjazd do miejsca dla niepełnosprawnych co widac na wizualizacji terenu plus tka jak ktos wpsomniał dla odpowiednich służb, czy chociazby firmy przeprowadzkowej

paul1989 pisze:Kisiel25 pisze:Witam, czy ktoś z Państwa posiada informacje co do lokalu użytkowego w inwestycji ? Co tam dokładnie będzię?.
Zastanawia mnie również czy wzdłuż klatek A i B będą zakazy postoju i zakaz parkowania, na wizualizacji widać że będą dwie bramy wjazdowe, jak znam ludzi większość samochodow bedzie stało pod klatką.
Raczej Cieżko bedzie tam o parking na chodniku. Druga brama wjazdowa jest z przeznaczeniem na wyjazd do miejsca dla niepełnosprawnych co widac na wizualizacji terenu plus tka jak ktos wpsomniał dla odpowiednich służb, czy chociazby firmy przeprowadzkowej![]()
Ciekawe jak będzie się ją otwierać, pilotem zapewne. Pytanie brzmi czy każdy będzie miał do niego dostęp. Myśle, że będzie tam „stado” aut „biednych” ludzi posiadających w swym domostwie po 3-4 auta

Janka1 pisze:paul1989 pisze:Kisiel25 pisze:Witam, czy ktoś z Państwa posiada informacje co do lokalu użytkowego w inwestycji ? Co tam dokładnie będzię?.
Raczej Cieżko bedzie tam o parking na chodniku. Druga brama wjazdowa jest z przeznaczeniem na wyjazd do miejsca dla niepełnosprawnych co widac na wizualizacji terenu plus tka jak ktos wpsomniał dla odpowiednich służb, czy chociazby firmy przeprowadzkowej![]()
Ciekawe jak będzie się ją otwierać, pilotem zapewne. Pytanie brzmi czy każdy będzie miał do niego dostęp. Myśle, że będzie tam „stado” aut „biednych” ludzi posiadających w swym domostwie po 3-4 autai nie będzie miał znaczenia chodnik czy wjazd do garażu- niestety....
Straszne, katastoficzne myśli. Raczej Każdy mieć bedzie dostep, nie wiem dlaczego jedni mogli by miec a drudzy nie, logiczne. Raczej stado w ten "ogromny" plac nie wjedzie.
paul1989 pisze:Janka1 pisze:paul1989 pisze:
Ciekawe jak będzie się ją otwierać, pilotem zapewne. Pytanie brzmi czy każdy będzie miał do niego dostęp. Myśle, że będzie tam „stado” aut „biednych” ludzi posiadających w swym domostwie po 3-4 autai nie będzie miał znaczenia chodnik czy wjazd do garażu- niestety....
Straszne, katastoficzne myśli. Raczej Każdy mieć bedzie dostep, nie wiem dlaczego jedni mogli by miec a drudzy nie, logiczne. Raczej stado w ten "ogromny" plac nie wjedzie.
Niestety, nie katastroficzne ale realistyczne. Pożyjemy zobaczmy, obym się myliła, że cały wjazd do garażu i front od ulicy będą zastawione samochodami...
Dostęp do czego ?
Janka ma poniekąd racje, w inwestycji jest wiecej miejsc garażowych niż mieszkań więc Ci co maja więcej niż jeden samochód będą je stawiać gdzie ? Na ulicy ? Wątpie.... więc określenie "biednych" aut idealnie tutaj pasuje

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”