Fredry 6 Kraków od Budimex - inwestycja mieszkaniowa (Bonarka) - forum i opinie

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
lukekrk

Re: Fredry 6 Kraków od Budimex - inwestycja mieszkaniowa (Bonarka) - forum i opinie

Postautor: lukekrk » 02 cze 2020, 0:57

Zdjęcia z wczoraj:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Nowy

Re: Fredry 6 Kraków od Budimex - inwestycja mieszkaniowa (Bonarka) - forum i opinie

Postautor: Nowy » 08 lip 2020, 18:53

Ostatnio byłem się przejść po tej okolicy i mam nowe zdjęcia tego, jak wygląda aktualnie osiedle Fredry 6 w Krakowie.

Obrazek

Nieźle się to prezentuje, ładne elewacje od strony ul. Fredry.

Obrazek

Obok zabrali się już za kolejne etapy, więc roboty budowlane pewnie jeszcze potrwają.

Obrazek

No i sporo się dzieje na torach, ale może tam też skończą prace niedługo. Na pewno kładka nad torami przy Bonarce jest blisko ukończenia.

mhs

Postautor: mhs » 28 wrz 2020, 18:39

Co powiedzieli odnośnie odbioru kluczy? Myślisz o zakupie z mieszkania z 2giego etapu?

Jyba

Postautor: Jyba » 29 wrz 2020, 12:37

mhs pisze:Co powiedzieli odnośnie odbioru kluczy? Myślisz o zakupie z mieszkania z 2giego etapu?

Wcześniej mówili ze końcówka listopada, początek grudnia, a teraz dzwoniąc, że nie ma jeszcze harmonogramu.
Nie, nie mam gotówki na kupno 2. Na to forum wchodzę czysto hobbistycznie

StormSunny pisze:Z Budimexem nic nie utargujesz. Od lat nie negocjują cen. Mogą sami zjechać, ale na bank nie w wyniku negocjacji indywidualnych. Po prostu nie ma na to szans.

Hmm możliwe że masz racje bo na 1 etapie, nawet przy małych znajomościach nie przeszło nic, ale tak jak mówisz.. od lat nie negocjują, może to wynikało z tego że od wielu lat był popyt i nie musieli. Na pewno warto próbować, zwłaszcza przy takiej sprzedaży teraz.

lukekrk

Postautor: lukekrk » 05 paź 2020, 0:32

Udało się komuś wejść na mieszkanie z pierwszego etapu? Potrzebowałem wykonać pomiary, żeby firma projektująca mogła już działać ale Pani z Budimexu była dla mnie nieugięta. Dostałem informację, że dopiero przy odbiorze będę mógł wejść pierwszy raz na mieszkanie.

martyna

Postautor: martyna » 08 paź 2020, 0:22

Jest osobne forum mieszkańców osiedla Fredry 6, powinno być łatwiej zorganizować konkretne tematy.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”