Ceny jak to obecnie na Krowodrzy/Bronowicach wysokie - tak jak i budynki - po 15 kondygnacji.
2 pokojowe od 10,5 do 12,5 T ... Większość ekspozycja północna i wschodnia, balkoniki 2-3 m2.
Osiedle Stańczyka Kraków - Activ Investment Bronowice: opinie i forum
Re: Osiedle Stańczyka Kraków - Activ Investment Bronowice: opinie i forum
A co na to mieszkańcy sąiadujących osiedli ktørzy tak zaciekle walczyli aby zablokować inwestycje active? Aczkolwiek trudno zgadnąć czy to mieszkańcy czy też konkurencyjny developer ktòry oferował tam mieszkania w wyższej cenie. Teraz zamiast 10-piętrowca wybudują im 15-piętrowiec.
Mieszkańcy już trzeci rok patrzą na piękny betonowy fundament. To się pewnie szybko nie zmieni. Odwołanie już jest ale ciężko powiedzieć na jakim etapie. Po zmianie dewelopera z Activ na Echo sama inwestycja nie zmniejszyła się więc ciężko się spodziewać żeby nagle opór zmalał. Dalej, jak tylko wybudują to korek przy wyjeździe będzie masakryczny bo układ drogowy jaki jest każdy widzi. Same mieszkania nie zmieniły się, zmieniły się tylko balkony do których zastrzeżenia miał sąd który unieważnił wcześniejsze pozwolenie na budowę. Mieszkania które miały wcześniej tarasy 40 czy nawet 50m2 teraz mają ich tylko 15m2 i potraciły swój największy atut. Może nie najświętszy bo tym była cena, która poszła wyraźnie do góry. Ciekawe jak to się skończy. Co mówili na targach w kwestii pozwolenia na budowę?
Chyba warto przenieść dyskusję do nowego tematu Osiedle KRK, bo to jednak nowe rozdanie. Ten wątek raczej do zamknięcia. Grunt, że Activ miał aktywa, które mógł sprzedać i pociągnąć realizowane tematy.
buda pisze:Mat84 pisze:Dzięki, to ciekawie się zapowiada początek roku, spora inwestycja i dużo mieszkań, w najbliższej okolicy podobnie, zobaczymy jak to się przełoży na ceny
Ceny sa na stronie. Jak to na Krowodrzy - od 8200.
Hehe. 8200 suterena do 12500. A srednia 8300 prawda ...

1piętro od północy w 15 kondygnacyjnym to jak suterena niemal - zwlaszcza , że obok też takie wysokie.
Ciemnica całe dnie.
Ciemnica całe dnie.
@bono19, a kiedy rusza kolejny etap? No i to w sumie jest już inna inwestycja, stawiana przez Echo Investment, więc czy coś się nie zmieniło?
Nie mam pojęcia, nie interesuje mnie ta inwestycja trafiłem to zdjęcie na otodom pomyślałem że może się tu komuś przyda 

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”