Zawilla (ul. Zawiła) / deweloper Ekopark - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
pozdro

Re: Zawilla (ul. Zawiła) / deweloper Ekopark - opinie na forum

Postautor: pozdro » 24 lip 2026, 7:17

:D ten UOKiK to nic nie działa ja ostatnio mBank zgłaszałem za Scamerskie kredyty hipoteczne. Narazie nie słyszę żeby jakąś karę nałożyli

rooney

Postautor: rooney » 24 lip 2026, 12:59

pozdro pisze::D ten UOKiK to nic nie działa ja ostatnio mBank zgłaszałem za Scamerskie kredyty hipoteczne. Narazie nie słyszę żeby jakąś karę nałożyli

działa działa, prezes Tomasz Chróstny jest wyjątkowo sprawny jak na 'urzędnika'

w zgłoszeniu poszła pełna dokumentacja, nic nie zginie, prędzej czy później ekopark się doczeka

megi

Postautor: megi » 24 lip 2026, 13:36

Może i metraż spory, układy niezłe, pomieszczenia całkiem duże, ale to, że samochód trzeba trzymać pod chmurką, to jakiś żart jest. Jak tańsze miejsca pod blokami.

jcb123

Postautor: jcb123 » 30 lip 2026, 21:15

megi pisze:Może i metraż spory, układy niezłe, pomieszczenia całkiem duże, ale to, że samochód trzeba trzymać pod chmurką, to jakiś żart jest. Jak tańsze miejsca pod blokami.

Dokładnie :/

pozdro

Postautor: pozdro » 02 sie 2026, 20:14

Fakty te bliźniaki i domy bez miejsc postojowych to jakaś patodeweloperka. Jeszcze Kraków ok można z MPK korzystać ale takie budują na wsiach pod krakowem :shock: . Ja bym zrozumiał jakby to było tak że tam jest działka i miejsca na wyobcowanie sobie garażu we własnym zakresie. A często przy tych bliźniakach czy domkach to jest tylko ogródek jak taki większy w bloku. Auto walące się pod drzwiami wejściowymi. Masakra, najlepsze jak jeszcze takie fsmiloki z 10-20 bliźniaków. Kto to kupuje :?

hiperleksja

Postautor: hiperleksja » 02 sie 2026, 21:05

pozdro pisze:Jeszcze Kraków ok można z MPK korzystać ale takie budują na wsiach pod krakowem :shock: . Ja bym zrozumiał jakby to było tak że tam jest działka i miejsca na wyobcowanie sobie garażu we własnym zakresie. A często przy tych bliźniakach czy domkach to jest tylko ogródek jak taki większy w bloku. Auto walące się pod drzwiami wejściowymi. Masakra, najlepsze jak jeszcze takie fsmiloki z 10-20 bliźniaków. Kto to kupuje :?

Przecież sam napisałeś, że w Krakowie można z MPK korzystać. Kupi ktoś dla kogo nie jest wielką ujmą ani obrazą brak zamkniętego garażu. Dla mnie na przykład to jest naturalne i plusem jest to, że w cenie nie ma czegoś z czego bym nie korzystał.
https://web.archive.org/web/20191210090854/https://www.wykop.pl/link/5225719/zarzuty-dla-dewelopera-i-wlasciciel-telewizji-lapowki-wreczali-przez-senatora/

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”