Osiedle Ulubione (Kraków) od Caba na ul. Lublańskiej - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
realista

Re: Osiedle Ulubione (Kraków) od Caba na ul. Lublańskiej - opinie na forum

Postautor: realista » 10 lip 2023, 20:15

pozdro pisze:i na co mi takie mieszkanie warte polowe ceny zakupu z halasem. To lepiej wynajmowac i uciekac co 2 lata w inne miejsce. To samo w kazdej dzielnicy się dzieje.

możesz podać choć jeden przykład takiego bloku w całym Krakowie, gdzie ze wzlędu na rzekomą budowę nowej trasy ceny mieszkań spadły o połowę?
dla ułatwienia może ten spadek cen być ze względu na jakąkolwiek inną infrastrukturę i nawet o 30% spadek

chętnie pospieszę z zakupem, no chyba, że to kolejne bajki oderwane od rzeczywistości?

neo

Postautor: neo » 14 lut 2024, 21:47

I jeszcze jedno z ostatniego przejazdu, może widać to też na zdjęciach wyżej, ale to moje też dobrze oddaje.

Obrazek

No nie ma się co oszukiwać, blisko jest całkiem, ten przezroczysty ekran wcale tu dużo lepiej nie robi. Ale może ktoś się podzieli zdjęciem, jak opolska wygląda tam z punktu widzenia mieszkania i czy jest uciążliwa przy otwartych i zamkniętych oknach?

Mar G

Postautor: Mar G » 14 lut 2024, 21:52

neo pisze:I jeszcze jedno z ostatniego przejazdu, może widać to też na zdjęciach wyżej, ale to moje też dobrze oddaje.

Obrazek

No nie ma się co oszukiwać, blisko jest całkiem, ten przezroczysty ekran wcale tu dużo lepiej nie robi. Ale może ktoś się podzieli zdjęciem, jak opolska wygląda tam z punktu widzenia mieszkania i czy jest uciążliwa przy otwartych i zamkniętych oknach?

tak - nieco przypomina to chów klatkowy przy głównej arterii. zieloni dbają, aby kury w ramach dobrostanu miały godne warunki życia - o ludziach jakby zapominano i wtłacza się ich w miejsca, które zdrowemu dobrostanowi nie służą

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”