piotrekdom pisze:Ci dwaj to naganiacze na fundusze, dobrze znani w sieci. Myślą że jak odwiodą kogoś od zakupu, to ceny globalnie spadną

Jeden wynajmuje śmiesznie tanio, a drugi jeszcze śmieszniej, tzn w chlewiku pod Krakowem u rolnika. Temu pierwszemu, co wynajmuje śmiesznie tanio, właściciel dopłaca za to, że u niego mieszka

Obaj klepią się po pupkach i liżą po jajcach.
kozel pisze:ktoś tu mądrze napisał, ceny na rynku kształtuje psychologia i wyobrażenia ... dobrze więc dalej pompować te wyobrażenia ( w którą kolwiek ze stron) ... na tym forum również, są grupy którym zależy na utrzymaniu stastu qwo, wzrostów cen, cen najmów, duża cześć z nich/nas powiązana jest z szeroko rozumianą branża deweloperską, fliperską, inwestorska ... stąd też trzeba się liczyć, że jest tu na forum pełno NAGANIACZY, którzy, chcą kreować rynek .... poprzez tworzenie, wyobrażeń, wyznaczanie trendów... które później się w dłuższych perspektywach materializują, o ile trafia na podatny grunt, a w owczym pędzie, chodzi o to by biec szybko za tłumem ... bezmyślnie z klapkami na oczach ...
realnie cena mkw mieszkania to 4 tyś, dlaczego więc ludzie płaca za 10 tyś. mkw ? realnie wszytko poza ścisłym centrum to maks do 7 tyś mkw, wszytko powyżej to czysta spekulacja ...której objawienie nastąpiło w latach 2018-2020.
Teraz panowie NAGANIACZE cicho sza ..., albo najlepiej zmiana tematu ...

a nie mówiełem ! uderz w stół a nożyce sie odezwą // piotrekdom // zdemaskowałeś się własnie widać, że jesteś z JEDNYM Z TYCH NAGANIACZY, przyznaj choć sie od flipingu/cesyjek ??
przeczytaj jeszcze raz mój post... dokłanie o tym mówię.. co robisz... kretorze rzeczwistości.
twoje komenarze świadczą o Tobie ... NAGANIACZU
Akurat się pomyliłeś mam dwa loka, z trzeciego rezygnuję, nie za te ceny ... drugie wyrwałem takiem fliperkowi, sprzed zębów, co stał za drzwiami po godzinie od dodania ogłoszenia, a było ich kilku ...