Novy Mateczny Kraków (ul. Łagiewnicka 33A dawny Mix Group) / opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
humbak

Re: Novy Mateczny Kraków (ul. Łagiewnicka 33A dawny Mix Group) / opinie na forum

Postautor: humbak » 14 sty 2025, 21:03

gdyby chociaż bylo przejscie do Wadowickiej obok luxmed, ale z tego co wiem nei bedzie, a przynajmniej to by zmienilo dla mnie wiele w patrzeniu na te inwestycje
generalnie zastanawiam sie czy z racji ze to nie jest troche nizej niz estakada to czy nie bedzie to taka dolina na spaliny i pyly z ulicy/klockow hamulcowych, ale pewnie sie to nie bedzie istotnie roznic od ogolnei okolicy wielopasmowych ulic

jak kiedys wyremontuja lagiewnicka to moze bedzie spoko, ale to spoko to pewnie za 5-10lat
z dzieckiem to nie ma gdzie pojsc blisko, moze lokalizacja przyszlosciowa, ale na dzis glownie miejsce do spania, troche mniej do zycia (przynajmniej dla mnie)

Mimbla

Re: Novy Mateczny Kraków (ul. Łagiewnicka 33A dawny Mix Group) / opinie na forum

Postautor: Mimbla » 12 maja 2025, 22:50

humbak pisze:gdyby chociaż bylo przejscie do Wadowickiej obok luxmed, ale z tego co wiem nei bedzie, a przynajmniej to by zmienilo dla mnie wiele w patrzeniu na te inwestycje
generalnie zastanawiam sie czy z racji ze to nie jest troche nizej niz estakada to czy nie bedzie to taka dolina na spaliny i pyly z ulicy/klockow hamulcowych, ale pewnie sie to nie bedzie istotnie roznic od ogolnei okolicy wielopasmowych ulic

jak kiedys wyremontuja lagiewnicka to moze bedzie spoko, ale to spoko to pewnie za 5-10lat
z dzieckiem to nie ma gdzie pojsc blisko, moze lokalizacja przyszlosciowa, ale na dzis glownie miejsce do spania, troche mniej do zycia (przynajmniej dla mnie)

Nie oszukujmy się- fatalne miejsce do życia. Do Parku Bednarskiego, czy pod Koronę jest kawałek. A bezpośrednie sąsiedztwo? Kurz, chaos i hałas. Sorry, ale od mieszkania, które będzie ze wszystkim kosztować ponad 3 mln oczekiwałabym czegoś więcej.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”