Inwestycja Dąbie Plaza Kraków od Budrem - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
arkop

Re: Inwestycja Dąbie Plaza Kraków od Budrem - opinie na forum

Postautor: arkop » 20 mar 2019, 8:18

tak dostal pan rzut w sciankami ale w umowie prosze sprawdzic czy buderm wybuduje je czy we wlasnym zakresie

Warus

Postautor: Warus » 20 mar 2019, 8:57

Kiedyś byłem zainteresowany tą inwestycją, ale zrezygnowałem. Z rozmowy z kobietą ze sprzedaży dowiedziałem się, że jak będę chciał to mi wybudują te ścianki (oczywiście za dodatkową opłatą), bo ich nie stawiają. Jak zapytałem z czego będą wybudowane to powiedziała, że stelaż aluminiowy, płyty regipsowe i jakaś wełna wygłuszająca do środka - trochę słabo. Może coś sie zmieniło to się musicie dowiedzieć.

luk984

Postautor: luk984 » 21 mar 2019, 9:51

etan pisze:Kupiłem 42 m2 po 7900 zł/m2, ale to w lipcu 2018. Teraz ponoc ceny przekroczyły 9000 zł. Co do zmian lokatorskich to będę chciał przesunąc ścianę łazienki, ktoś juz coś takiego wykonywał?

Jedną ściankę masz i chcesz przesuwać ?? : lol: Zmiany Zmiany Zmiany ! :s hock:

lindemannowa

Postautor: lindemannowa » 21 mar 2019, 15:28

Warus pisze:Kiedyś byłem zainteresowany tą inwestycją, ale zrezygnowałem. Z rozmowy z kobietą ze sprzedaży dowiedziałem się, że jak będę chciał to mi wybudują te ścianki (oczywiście za dodatkową opłatą), bo ich nie stawiają. Jak zapytałem z czego będą wybudowane to powiedziała, że stelaż aluminiowy, płyty regipsowe i jakaś wełna wygłuszająca do środka - trochę słabo. Może coś sie zmieniło to się musicie dowiedzieć.

absurd... może niedługo deweloperzy będą sprzedawać mieszkania w bloku, pod warunkiem, że kupujący sami ten blok sobie wybudują?

: ?

etan

Postautor: etan » 20 kwie 2019, 14:06

Orientuje się ktoś jakie są szanse, że sąsiednia działka od strony wschodniej wzdłuż której biegnie linia średniego napięcia zostanie zabudowana?

Tomek Nowak

Postautor: Tomek Nowak » 23 kwie 2019, 12:09

Fajna działka to przypuszczam że kiedyś blok tam powstanie.

Etan, dostałeś odemnie wiadomośc pw?

arkop

Postautor: arkop » 23 kwie 2019, 13:36

jak ktos jest z krakowa to prosze o info na teamt postepu prac, na 19 kwietnia mieli skonczyc 5 pieter...
dzialka z tylu pewnie bedzie blok, dzialka z boku od prawen strony , tam ejst linia , ale z tego co sie orientuje moga linie wpuscic w ziemie i dzialke zabudowac.

skalar

Postautor: skalar » 23 kwie 2019, 16:41

Jak ostatnio byłem tam 16.04, to byli w połowie 4 piętra. Wg moich informacji stan surowy z dachem powinni skończyć do 28.02.2019. Tak więc cały czas mają obsuwę, ale chyba trochę nadrobili opóźnień, bo np. do końca 2018 r. mieli mieć wykonane kondygnacje nadziemne do 3 piętra, a do tego czasu nie wyszli jeszcze z ziemi.

Tomek Nowak

Postautor: Tomek Nowak » 23 kwie 2019, 22:37

Przesyłam zdjęcia z dziś,

Obrazek

Obrazek

Obrazek

etan

Postautor: etan » 30 kwie 2019, 17:54

Tomek Nowak pisze:Fajna działka to przypuszczam że kiedyś blok tam powstanie.

Etan, dostałeś odemnie wiadomośc pw?

Dostalem, ale nie moge odpisac, to forum blokuje wysylanie wiadomosci priv, zglaszalem 2 razy do admina, ale maja to gleboko gdzies

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”