Pozdro
Pisze pan /Pani o nowej inwestycji Atal na Wybickiego .
Cos wiecej moze o tej inwestycji.w ktorym miejscu.
Przybyszewskiego 64 Kraków Atal - opinie i forum (apartamenty na Krowodrzy)
Re: Przybyszewskiego 64 Kraków Atal - opinie i forum (apartamenty na Krowodrzy)
Miejsce jest zagadka, ale dzialka widnieje w prezentacjach gieldowych Atala. 

-
pozdro pisze:Miejsce jest zagadka, ale dzialka widnieje w prezentacjach gieldowych Atala.
jakieś źródło, jakaś kopia informacji?
Ogolnie przy wybickiego jest duzy potencjal. Dzialka po gigancie. Jakies Stacie benzynowe i rupieciarnie po poludniowej stronie. Do tego napewno przy Lokietka/ wybickiego wkrotce ruszy Matejek cozy jak my tam od Zacisza Kordiana. 

pozdro pisze:Ogolnie przy wybickiego jest duzy potencjal. Dzialka po gigancie. Jakies Stacie benzynowe i rupieciarnie po poludniowej stronie. Do tego napewno przy Lokietka/ wybickiego wkrotce ruszy Matejek cozy jak my tam od Zacisza Kordiana.
Właśnie też myślałem o działce po Gigancie, kilka miesięcy temu było o niej głośno, że niby ma zmieniać właściciela i ma się tam coś wreszcie dziać. W zasadzie składa się w to całość

A co do Przybyszewskiego, to na forum Przybyszewskiego 64 Kraków, jest wizualizacja III etapu osiedla - powiało nuda i blokowiskiem. Pomimo niezłej lokalizacji, zabrakło Atalowi polotu w projektowaniu tych bloków. Ciekawe czy przy Wybickiego zaproponują coś lepszego 

Ja wiem. Tak zle te budynki nie wygladaja. Calkiem ok architektura. Widzialem na zywo i sa fajnie zrobione. Duzo gorszych wizualnie powstaje w Krakowie.
A ja nie rozumiem dlaczego jak buduje ten deweloper to się zakłada wyższy standard i lepszy projekt 

-
kwk pisze:A ja nie rozumiem dlaczego jak buduje ten deweloper to się zakłada wyższy standard i lepszy projekt
renoma, marka
slomski007 pisze:kwk pisze:A ja nie rozumiem dlaczego jak buduje ten deweloper to się zakłada wyższy standard i lepszy projekt
renoma, marka
wystarczy poczytać to forum/inne i miec wlasne zdanie

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”