Sylwia0101 pisze:Witam, jedno z najmniejszych mieszkań nie będzie na wynajem, ponieważ kupiłam je sama dla siebie i psarównież mam nadzieję na stałych, miłych sąsiadów. Czy ktoś z Państwa kupił już mieszkanie w inwestycji Emaus Garden? Ja byłam tam ostatnio, na plus: dużo zieleni, spora przestrzeń między budynkami, porządne wykonanie (rozmawiałam z kolegą, który wykonuje odbiory techniczne i mówi, że u Grupy Matejek rzadko są jakieś poważne usterki, wysoki poziom wykonania). Ponadto są drzwi antywłamaniowe, rolety na parterze, wyprowadzona do mieszkania klimatyzacja, podgrzewanie podłogowe w łazience i system SmartDom. Dodatkowo zaciszna okolica, na końcu bocznej uliczki, nie przy głównej drodze.
rozważałem tam zakup mieszkania pod wynajem, ale kiedy pojawiłem się na miejscu miałem wrażenie, że ta lokalizacja i dojazd do niej i wokół niej to jakiś ponury żart
na podlaskiej wsi lepiej to wygląda jeśli chodzi o zagospodarowanie terenu, dojazdu i chodników czy oświetlenia, przepraszam dojazd to jakaś podziurawiona klepanka, gdzie dwa samochody mają problem z minięciem, a chodnika i latarni chyba nie ma i nie będzie z tego co mi wiadomo
oczywiście można to nazwać 'urokliwą zaciszną uliczką', ale to zadupie jakich mało w czymś co nazywa się miasto
przestrzenie są duże? no chyba od wszelakiej komunikacji i usług
a co do jakości matejka, czy to nie nawet w tym temacie wypowiadali się mieszkańcy ich inwestycji, gdzie są problemy właśnie z jakością w wielu poprzednich budowach?