To w zasadzie będą wkrótce archiwalne ujęcia - na terenie za płotem powstanie to dość zbieżne formą i ze wspólnym dojazdem :
investmap.pl/inwestycja/krakow-biurowce-al-pokoju,11840.html#wizualizacja434041
Art City Kraków od Ekopark forum opinie o mieszkaniach na Grzegórzkach
Re: Art City Kraków od Ekopark forum opinie o mieszkaniach na Grzegórzkach
Bonjour. Sprzedam wytworny apartament na osiedlu. Niestety w ostatnim czasie okolica jawi się dla mnie mniej ekskluzywnie, dlatego zmuszona jestem sprzedać. Priv.
-
Tutaj prv da się wysyłać?
Aga R. pisze:Bonjour. Sprzedam wytworny apartament na osiedlu. Niestety w ostatnim czasie okolica jawi się dla mnie mniej ekskluzywnie, dlatego zmuszona jestem sprzedać. Priv.
Nie wolisz poczekać na dalszy wzrost cen ?
Omikron pisze:Aga R. pisze:Bonjour. Sprzedam wytworny apartament na osiedlu. Niestety w ostatnim czasie okolica jawi się dla mnie mniej ekskluzywnie, dlatego zmuszona jestem sprzedać. Priv.
Nie wolisz poczekać na dalszy wzrost cen ?
raczej chodzi o wzrost wysokości biurowców okalających osiedle.
Aga, nie da się wysyłać tu prywatnych wiadomości. Jaki metraż i jaka cena?
Nieźle to osiedle obudowują tym biurowcem, ciekawe czy nabywcy byli świadomi, co powstanie obok.
Tu miało być tak ekskluzywnie, a wyszło na to, że szczelnie z dwóch stron to osiedle obudowano, chyba najbardziej, to od Alei Pokoju, gdzie powstał ten mega biurowiec. Warto jednak zaglądać do planów miejscowych i sprawdzać, jakie jest przeznaczenie działek. Jak ktoś mówi, że co prawda usługi i można wysokie biurowce budować, ale jak na razie, to działka pusta nic nie jest planowane, to jednak trzeba wziąć pod uwagę, że kilka lat i sytuacja może się diametralnie zmienić.
Myśle, że ogólnie trzeba bardzo ostrożnie podchodzić do wolnych działek obok interesujących kogoś inwestycji, dopóki działka nie zostanie docelowo zabudowana nigdy nie ma 100 procent pewności co będzie obok. Wolna działka zawsze może zmienić właściciela który ma na nią inny pomysł, a przeznaczenie działki też w pewnym stopniu można modyfikować.
Z tymibwolnymi działami to różnie bywa, dobrze te, jeśli działka przeznaczona jest pod zieleń, a już najlepiej, jeśli zjeść zagospodarowana przez miasto na takie cele. Tylko wiadomo, że taką nieruchomości ciężko kupić i taka przy parku raczej nie będzie też tania.
A co do zasady, to zgadza się, nawet sporo miejscowych planów zagospodarowania przestrzennego w Krakowie było unieważnianych po tym, jak deweloperzy zaczynali je kwestionować.
Samo osiedle Art City, jak widać, żaden super poziom, jeśli chodzi i zagospodarowanie i architekturę. Na plus, że obok zrobiono niewielki park.
A co do zasady, to zgadza się, nawet sporo miejscowych planów zagospodarowania przestrzennego w Krakowie było unieważnianych po tym, jak deweloperzy zaczynali je kwestionować.
Samo osiedle Art City, jak widać, żaden super poziom, jeśli chodzi i zagospodarowanie i architekturę. Na plus, że obok zrobiono niewielki park.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”