Jeśli chodzi o nowe mieszkania blisko centrum Krakowa w tej inwestycji, to jest ich dostępnych kilkanaście i raczej ie wygląda na to, żeby jakoś bardzo dobrze się sprzedawały, ale też nic w tym dziwnego, patrząc na ceny, bowiem te przekraczają w większości przypadków 10 tys. złotych za metr kwadratowy, więc tanio nie jest, a co więcej, jak widać na wizualizacjach, niektóre lokale są pozbawione balkonów. Są i takie, w których na 80 m2, prawie 30 przypada na duży przedpokój i dwie spore łazienki, a jeśli weźmie się pod uwagę to, że trzeba za to zapłacić prawie 300 tys. zł, to już nie robi się wesoło

Nie wiem, jakie opinie ma u Was inwestycja Eisenberga 11, może napiszecie na forum, ale mi się wydaje, że jednak z cenami i porównaniem ich do rozkładów mieszkań, to jednak ktoś trochę poszybował. Do tego miejsce postojowe kosztuje 50 tys. zł, czyli jest taniej niż w Pianissimo Kraków, ale jednak patrząc już na ceny metra mieszkania, to kolorowo nie jest. No i jeszcze czy słyszał ktoś coś o tym, jakie ma deweloper M. Geyer opinie, bo to chyba jednak jakaś spółka celowa powołana do realizacji projektu. I może później przyzwoitego życia, bo na dole znalazły się lokale usługowe na wynajem, a sądząc po tym, że na ostatnim piętrze, nie ma żadnego mieszkania do kupienia, to kto wie czy nie będzie ono przeznaczone na dom właśnie dla kogoś, kto to buduje - czy ja wiem, czy to idealna sytuacja... Choć może dobrze świadczyć, że ktoś chce zamieszkać w czymś, co zbudował