Witam, rozważam zakup mieszkania w nowej inwestycji Pszenna niedaleko Bonarki mieszkaj-krakow.pl . Nieco ascetyczny wygląd bloków, ale rekompensuje się duża ilością zieleni oraz całkiem atrakcyjną lokalizacją.
Czy ktoś jeszcze myśli o zakupie? Macie jakieś doświadczenia z Budomexem?
Inwestycja Pszenna Kraków od Budomex (Wola Duchacka) - opinie na forum
Re: Inwestycja Pszenna Kraków od Budomex (Wola Duchacka) - opinie na forum
Z tego co mi wiadomo to zaczynają się od 8200 za metr.
Na wizualizacji wygląda to całkiem nieźle, choć ciekawe, jak te białe elewacje będą wyglądały po kilku latach stania w krakowskim powietrzu.

Wizualizacja: deweloper Budomex
Lokalizacja nie jest zła moim zdaniem. Tylko ciekawe co to znaczy, że ceny zaczynają się od takiego poziomu, czy to będzie jedno mieszkanie, czy faktycznie coś sensownego da się wybrać za takie pieniądze. No i ciekawe też, jaki będzie maksymalny poziom cen. Sporo mieszkań już sprzedanych, ale jeszcze kilka można wybrać, układy też wydają się całkiem sensowne.

Wizualizacja: deweloper Budomex
Lokalizacja nie jest zła moim zdaniem. Tylko ciekawe co to znaczy, że ceny zaczynają się od takiego poziomu, czy to będzie jedno mieszkanie, czy faktycznie coś sensownego da się wybrać za takie pieniądze. No i ciekawe też, jaki będzie maksymalny poziom cen. Sporo mieszkań już sprzedanych, ale jeszcze kilka można wybrać, układy też wydają się całkiem sensowne.
Ostatnio zmieniony 07 maja 2020, 10:29 przez megi, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Ta wizualizacja powyżej to nie jest Pszenna, tylko Czerwone Maki- druga inwestycja tego dewelopera.
W kwestii cen- mieszkania 79m2 to 8500/m2, 76m2 z tego co kojarzę to ten sam poziom.
Podobno dla zdecydowanych kupujących jest opcja negocjacji.
Garaż- 30 000pln, komórka 7000 pln
W kwestii cen- mieszkania 79m2 to 8500/m2, 76m2 z tego co kojarzę to ten sam poziom.
Podobno dla zdecydowanych kupujących jest opcja negocjacji.
Garaż- 30 000pln, komórka 7000 pln
Krisu_K13TL pisze:Ta wizualizacja powyżej to nie jest Pszenna, tylko Czerwone Maki- druga inwestycja tego dewelopera.
Racja, rzeczywiście to były Czerwone Maki, ale już podmienione. W sumie, to też nie wygląda źle. Co myślicie o takich poziomach cen, adekwatne dla tych lokalizacji i w tym czasie?
Lokalizacja bardzo przyjemna do zamieszkania, wokół sporo zieleni i niska zabudowa. Z tego co widzę to blok 3 piętrowy więc jak dla mnie bardzo na plus. Cenowo w granicach normy, tj. jak na krakowski rynek i lokalizacje to nie przegięli.
Witam wszystkich, zostały już chyba ostatnie mieszkania w drugim budynku i mocno zastanawiam się nad zakupem. Może jest ktoś kto kupił i może opisać współprace z developerem, czy było jakieś pole do negocjacji lub inne przydatne informacje nt tej inwestycji? 
Będe wdzięczny za wszelkie porady

Będe wdzięczny za wszelkie porady

Witam wszystkich, ktoś wie coś więcej o tej inwestycji? Zostało jeszcze jedno mieszkanie, a lokalizacja mi z wielu powodów pasuje...
@wojtis - zdecydowałeś się ? udało się coś wynegocjować?
Z niecierpliwością czekam na jakieś opinie

Piotr_ pisze:Witam wszystkich, ktoś wie coś więcej o tej inwestycji? Zostało jeszcze jedno mieszkanie, a lokalizacja mi z wielu powodów pasuje...
Niestety trochę się spóźniłem i ostatnie z mniejszych mieszkań na 1. piętrze już się sprzedało.
Zostało właśnie jedno na parterze, do którego nie jestem przekonany i szukam w innych miejscach, także chyba niewiele pomogę

OK. Dzięki za odpowiedź.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”