Skrzyneckiego 15-17 Kraków od Spiridion 2 - forum i opinie

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Master

Skrzyneckiego 15-17 Kraków od Spiridion 2 - forum i opinie

Postautor: Master » 17 cze 2020, 0:17

Z mniejszych inwestycji mieszkaniowych realizowanych aktualnie w Krakowie wpadł mi jeszcze w oko projekt Skrzyneckiego 15-17, za którego realizację odpowiada deweloper Spiridion 2. Budynek jest niewielki, nawet całkiem mi się podoba, choć ciekawi mnie czy każde nowe mieszkanie w tej inwestycji będzie posiadało balkon. Jest też trochę większych mieszkań, jeżeli ktoś szuka czegoś dla rodziny. Ciekawostką jest to, że mają instalować klimayzację dla wszystkich mieszkań, co mogłobyvstać się wreszcie standardem, bo później ludzie kaleczą elewację i cały wygląd budynku. A przecież przez nakaz instalacji anten zbiorczych, prawie już nie widzi się anten satelitarnych szpecących elewacje każdego nowego bloku.

kwk

Re: Skrzyneckiego 15-17 Kraków od Spiridion 2 - forum i opinie

Postautor: kwk » 17 cze 2020, 9:30

Master pisze:Jest też trochę większych mieszkań, jeżeli ktoś szuka czegoś dla rodziny.

gdzie tam sa duze mieszkania? chyba nie liczysz tego sztucznie polaczonego z dwoch mniejszych? :)

Master

Postautor: Master » 17 cze 2020, 11:02

Fakt, spojrzałem na sam metraż, ale układ nie zachwyca. Za to sam budynek całkiem kameralny, niewielki:

Obrazek
Wizualizacja: Spiridion 2

Może ktoś kojarzy trochę lepiej tą okolicę i coś więcej napisze o otoczeniu inwestycji Skrzyneckiego 15-17? To miejsce ma dobre opinie, czy lepiej trzymać się z daleka?

kwk

Postautor: kwk » 17 cze 2020, 11:48

Master pisze:Fakt, spojrzałem na sam metraż, ale układ nie zachwyca. Za to sam budynek całkiem kameralny, niewielki:
Może ktoś kojarzy trochę lepiej tą okolicę i coś więcej napisze o otoczeniu inwestycji Skrzyneckiego 15-17? To miejsce ma dobre opinie, czy lepiej trzymać się z daleka?

W okolicy (a dokladnie w twoim bloku) bedziesz mial hotel z apartamentami bez recepcji - nazwane 20 apartamentami.
Nie wiem czy cos zmieni - uliczka jest spokojna, na przeciwko jest jakas szkola a obok male kamienice / domy. Pewnie korki do wyjazdu bo Rzemieslnicza sie rozbudowuje. Do tego zajezdnia, ale to tez pikus :)

adix

Postautor: adix » 24 sie 2020, 21:16

Coś nowego na temat tej inwestycji? co o niej myślicie?

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”