Czy ktoś coś może wie więcej na ten temat? Na wizualizacji wygląda całkiem interesująco, ciekawe, jakie będą ceny- stawiam, że od 14 tys./m2 wzwyż, bo niska zabudowa to też całkiem inne przełożenie na m2

annieoki pisze:Przejeżdżając wczoraj przez Zabłocie zauważyłam reklamę nowej inwestycji: obok akademika na Romanowicza, naprzeciwko Lipowej ma powstać Green Dustry Zabocie - wg informacji na stronie www Quelle Locum pozyskało hektar terenu pod tę inwestycję.
- nawet jeśli nie od tego października, to od kolejnego na pewno. Uroki miasta akademickiego. Ale inwestycja zapowiada się atrakcyjnie.. czekam na cenyPodobno studenci z akademika byli nieco uciążliwi, ale teraz chyba niewiele tam się dzieje. Jak myślicie, zmieni się to znów od października?
NeVeS pisze:Wygląda na to, że na przeciwko w miejscu drukarni na Romanowicza 11 powstanie kompleks rozrywkowy,
oxygen pisze:NeVeS pisze:Wygląda na to, że na przeciwko w miejscu drukarni na Romanowicza 11 powstanie kompleks rozrywkowy,
Jak na razie to tylko mgliste plany, zobaczymy czy coś się z nich urodzi, ale to chyba odległa perspektywa. Niemniej wychodzi na to, że kolejny kawałek przemysłu będzie się z tej okolicy wyprowadzał, pytanie co stanie się z nieruchomościami, bo puste w takiej lokalizacji raczej stały nie będą.
Master pisze:Podobno studenci z akademika byli nieco uciążliwi, ale teraz chyba niewiele tam się dzieje. Jak myślicie, zmieni się to znów od października?
Nie wiem czy UJ nie ma przypadkiem tylko online
platinium pisze:Nie wiem czy UJ nie ma przypadkiem tylko online
Nie, tylko wykłady są zdalnie (przynajmniej na ruczajowym kampusie)
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 46 gości