Duże wrażenie robią mieszkania o wielkości 149/164m^2. Ceny - trudno zgadywać, ale zakładam przynajmniej "2" z przodu i "mln" z tyłu :)
kosciuszki22.pl

Ceny - trudno zgadywać, ale zakładam przynajmniej "2" z przodu i "mln" z tyłu : )
suber pisze:Trafiłem ostatnio przez przypadek na tą inwestycję. Bardzo mnie zaciekawiła, bo standardem przewyższa praktycznie wszystko co do tej pory widziałem w Krakowie. Inwestycja ma wszystko co chce Pozdro (ładowanie samochodu, fotowoltaika, a nawet więcej: inteligentny dom, stację do sprzątania samochodu i SKM z przystankiem w salonie ; ).
Duże wrażenie robią mieszkania o wielkości 149/164m^2. Ceny - trudno zgadywać, ale zakładam przynajmniej "2" z przodu i "mln" z tyłu : )
kosciuszki22.pl
slawek pisze:W\Choć jak patrzę na tego rodzaju projektu, to zawsze zastanawia mnie czemu projektanci / architekci tak bardzo unikają w Krakowie elewacji, które nawiązywałyby do historycznych w danej okolicy, a zwłaszcza do elewacji nadbudowywanych kamienic. Przecież one często świetnie wyglądały i po gruntowym remoncie są piękne. Zamiast tego robi się to tak, jak poniżej.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 49 gości