Lubostroń 20 Kraków - Bonek Nieruchomości / opinie na forum
Lubostroń 20 Kraków - Bonek Nieruchomości / opinie na forum
Hej, czy jest tu ktoś to rozważał zakup mieszkania w inwestycji Lubostroń 20 realizowanej przez Bonek Nieruchomości S.J.? Pasuje mi lokalizacja, ale cała reszta wygląda wg mnie bardzo podejrzanie. Samo to, że z 49 dostępnych mieszkań sprzedanych jest tylko 8. Działka jest maleńka - bliski kontakt z sąsiadami murowany. No i deweloper - nie udało mi się nic znaleźć na ich temat. Co sądzicie?
Re: Lubostroń 20 Kraków - Bonek Nieruchomości / opinie na forum
tabi pisze:Hej, czy jest tu ktoś to rozważał zakup mieszkania w inwestycji Lubostroń 20 realizowanej przez Bonek Nieruchomości S.J.?
Możesz napisać coś więcej o tej inwestycji, jakie widzisz jej wady i zalety?
Wizualizacja nie wygląda źle, zastanawiam się tylko nad lokalizacją, kiedyś te okolice Ruczaju wydawały mi się jakieś strasznie odległe, ale dzisiaj trochę mi się perspsektywa zmieniła.

Wizualizacja dewelopera Bonek Nieruchomości
Jak to cenowo wygląda, ktoś się może orientował?

Wizualizacja dewelopera Bonek Nieruchomości
Jak to cenowo wygląda, ktoś się może orientował?
Znam dewelopera i poprzednią inwestycję. Nic podejrzanego tu nie ma.
To raczej mała firma, stawiają pojedyncze bloki na niewielkich działkach.
Budynek wykonany całkiem w porządku. Bardzo dobrze wyciszone mieszkania. Materiały konstrukcyjne były podobne.
Ogólnie standard całkiem OK.
To raczej mała firma, stawiają pojedyncze bloki na niewielkich działkach.
Budynek wykonany całkiem w porządku. Bardzo dobrze wyciszone mieszkania. Materiały konstrukcyjne były podobne.
Ogólnie standard całkiem OK.
Czy ma ktoś jakieś nowe informacje na temat tej inwestycji? Ostatni post z 2020 roku mówi o zaledwie 8 mieszkaniach sprzedanych, teraz pół roku później zdaje się jest ich niewiele więcej sprzedanych...
Czy ktos wie coś więcej na temat tej inwestycji? Niedługo kończą budowę a wiele mieszkań jeszcze nie kupionych, lokalizacja dobra, ciekawe skąd to wynika. Może coś tam jest nie tak?
Alessja pisze:Czy ktos wie coś więcej na temat tej inwestycji? Niedługo kończą budowę a wiele mieszkań jeszcze nie kupionych, lokalizacja dobra, ciekawe skąd to wynika. Może coś tam jest nie tak?
Może dlatego że dla google ta inwestycja nie istnieje i nie można jej wyszukać, powodem jest amator który robił stronę ofertową.
Na pewnym portalu deweloper ten ma wizytówkę ale nie chwalili się cenami mieszkań (na zapytanie) poza tym firma nie jest szczególnie rozreklamowana… inwestycja tez nie i nie chodzi tylko o stronę internetową.
Ta inwestycja jest podobno na stronie dwapokoje.pl ale nie da się na nią wejść.
Kończą budowę, mieszkania nie kupione i nie dbają o reklamę? Dziwne to...
Mały, nieznany deweloper, może to tez ma wpływ.
Kończą budowę, mieszkania nie kupione i nie dbają o reklamę? Dziwne to...
Mały, nieznany deweloper, może to tez ma wpływ.
Ja widziałem oferty na dominium.pl
W sytuacji gdy do niedawna dynamicznie rosły ceny być może plan był taki żeby poczekać i zaoferować jak będzie gotowe - nie wiem.
W sytuacji gdy do niedawna dynamicznie rosły ceny być może plan był taki żeby poczekać i zaoferować jak będzie gotowe - nie wiem.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”