Kapliczka Sobieskiego Liszki k. Krakowa - domki pod Krakowem do 500 tys zl - dla Rodziny i Tesli - opinie na forum
Kapliczka Sobieskiego Liszki k. Krakowa - domki pod Krakowem do 500 tys zl - dla Rodziny i Tesli - opinie na forum
No to widze ze oferta domkow 100m2 pod Krakowem sie rozrasta. Tutaj oferta za 499 tys zl. Czyli calkiem spoko. Okolica dosc fajna, zielona dominium.pl/pl/inwestycje/szczegoly/obiekt/3452/kapliczka-sobieskiego-liszki-raczna-gm-liszki-sloneczne-wzgorze/1064_inw_3452_390376
Re: Kapliczka Sobieskiego Liszki k. Krakowa - domki pod Krakowem do 500 tys zl - dla Rodziny i Tesli - opinie na forum
Faktycznie cudo. Kapitalny uklad, pokoje średnio 7-8 m2 i 2 poziomy. Lokalizacja kapitalna, Straz pozarna obok i Lewiatan. Cena super jak na tak swietna lokalizacje, z wykonczeniem wyjdzie pewnie milion.
Dom ma potencjal, w airbnb nie celowalbym w tak trudne czasach, ale wielkosc pomieszczen czyni te oferte idealną na podnajecie np więźniom...Pozdro, bierz..nie zastanawiaj sie. Tesla wyjdzie Ci troszke drozej..alez kto bogatemu zabroni? Okoliczne drogi jak w Kaliforni...
Dom ma potencjal, w airbnb nie celowalbym w tak trudne czasach, ale wielkosc pomieszczen czyni te oferte idealną na podnajecie np więźniom...Pozdro, bierz..nie zastanawiaj sie. Tesla wyjdzie Ci troszke drozej..alez kto bogatemu zabroni? Okoliczne drogi jak w Kaliforni...
Ostatnio zmieniony 29 lis 2020, 17:15 przez Witt, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Kapliczka Sobieskiego Liszki k. Krakowa - domki pod Krakowem do 500 tys zl - dla Rodziny i Tesli - opinie na forum
Ja tam lubię i doceniam otwarte i postępowe umysły. Elektryki to konieczność, każdy to wie. Rowerkiem też się stamtąd śmignie do Rynku w 15 min, a jak za 3...no najpóźniej 4 lata, zrobią tam SKM, to w 4 minuty jesteś w ukochanej Krowodrzy....
Zresztą panie... po co gdzieś jeździc? Tesla oczywiście obowiązkowo powinna stać na podjeździe, żeby sąsiedzi widzieli, ale ja bym jej nie ruszał. Praca online na dystans to też przecież przyszłość, Zakupy przywiezie uber, mama przywiezie pierogi i opierze, a zamiast kina czy teatru każdy kto rozsądny ma Netflixa panie....Ja bym tam siedział w domu. A przykładowo pogadać z kolegami to ja se mogę na budujesie. Spoko zatem...jak mawia klasyk.
Zresztą panie... po co gdzieś jeździc? Tesla oczywiście obowiązkowo powinna stać na podjeździe, żeby sąsiedzi widzieli, ale ja bym jej nie ruszał. Praca online na dystans to też przecież przyszłość, Zakupy przywiezie uber, mama przywiezie pierogi i opierze, a zamiast kina czy teatru każdy kto rozsądny ma Netflixa panie....Ja bym tam siedział w domu. A przykładowo pogadać z kolegami to ja se mogę na budujesie. Spoko zatem...jak mawia klasyk.
Krakus44 pisze:Rowerkiem też się stamtąd śmignie do Rynku w 15 min,
podejmiesz zakład o ta informacje? może być nawet 20 minut... niech stracę

i tak kazda pewnie mozna

kwk pisze:Krakus44 pisze:Rowerkiem też się stamtąd śmignie do Rynku w 15 min,
i tak kazda pewnie mozna
Nie no ...nie chciałbym Cię mieć na sumieniu i odwiedzać na urazówce. Niezależnie czy to 15 czy 20 min.

Poza wszystkim... czy wygodniccy z nowych inwestycji z klatkami schodowymi z windą bez półpięter i normalnych mieszkań... żyli kiedyś w 2-poziomowym czymkolwiek?
Dobra rada od serca i szczerze- każdemu, kto planuje zakup 2 lub 3-poziomowych dziwolągów tego typu radzę wynająć jakikolwiek tego typu dom na dosłownie miesiąc i zobaczyć, jak się czujecie ze śmiganiem po schodach 100x dziennie.
Jest powód, dla którego zarówno MIESZKANIA 2-poziomowe jak i karykatury "domów" w szeregu są TANIE.
Jeśli DOM, to PARTEROWY. Jeśli mieszkanie- to normalne, na jednym poziomie.
Dobra rada od serca i szczerze- każdemu, kto planuje zakup 2 lub 3-poziomowych dziwolągów tego typu radzę wynająć jakikolwiek tego typu dom na dosłownie miesiąc i zobaczyć, jak się czujecie ze śmiganiem po schodach 100x dziennie.
Jest powód, dla którego zarówno MIESZKANIA 2-poziomowe jak i karykatury "domów" w szeregu są TANIE.
Jeśli DOM, to PARTEROWY. Jeśli mieszkanie- to normalne, na jednym poziomie.
ITGeek pisze:Widzę Tesla, myślę pozdro ..
No coś w tym jest, o tym samym pomyślałem

A co do tych domów, to nie ma jakiegoś szału, mając 0,5 mln złotych, jednak rozglądałbym się za mieszkaniem w Krakowie, zdaje się, że w niewiele większych pieniądzach można było mieć 3 sypialnie i salon z aneksem np. na Centralnej. Może nie jest to idealna lokalizacja w mieście, ale jednak to miasto. Ale każdy wybiera to, co mu odpowiada.
Krakus44 pisze:kwk pisze:Krakus44 pisze:Rowerkiem też się stamtąd śmignie do Rynku w 15 min,
i tak kazda pewnie mozna
Nie no ...nie chciałbym Cię mieć na sumieniu i odwiedzać na urazówce. Niezależnie czy to 15 czy 20 min.Zostaw te rajdy tym co myślą przyszłościowo.
Ale zaraz - to Ty deklarujesz taki czas i chcialbym abys go udowodnil w ten sposób. Sam piszesz o "śmiganiu", ja dorzucam kwestie zakładu i tego abyś mógł mi powiedzieć, że się mylę. Ja uważam, że nawet w 20 minut nie masz szans, chyba że mówisz o rynku w Liszkach.
ITGeek pisze:Widzę Tesla, myślę pozdro ..
brakuje metra, wiec to nie on

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”