Wstępne oględziny nowych mieszkań w inwestycji Banacha Kraków

Forum przeznaczone dla osób, które już kupiły lub chcą kupić nowe mieszkanie w Krakowie w inwestycji Banacha za którą odpowiada deweloper Activ Investment. Zapraszamy do wymiany informacji i opinii
Gosha

Wstępne oględziny nowych mieszkań w inwestycji Banacha Kraków

Postautor: Gosha » 17 mar 2017, 15:53

Witam, wszystkich. Z tego co tutaj czytam rozumiem, że aby zobaczyć mieszkanie nie muszę się specjalnie umawiać , po prostu wystarczy poprosić ochronę o wpuszczenie na budowę?

G.

b0recki

Re: Wstępne oględziny nowych mieszkań w inwestycji Banacha Kraków

Postautor: b0recki » 17 mar 2017, 15:56

W weekendy wystarczy, że podjedziesz na budowę i poprosisz ochroniarza, który wpuści Cię na budowę. W ciągu tygodnia należy udać się do kierownika budowy/robót i poprosić o możliwość. Również nie ma problemu:) Widziałem, że niektórzy rozpoczęli już wykańczanie mieszkań nawet:)

ewela

Postautor: ewela » 17 mar 2017, 18:40

b0recki pisze:W weekendy wystarczy, że podjedziesz na budowę i poprosisz ochroniarza, który wpuści Cię na budowę. W ciągu tygodnia należy udać się do kierownika budowy/robót i poprosić o możliwość. Również nie ma problemu:) Widziałem, że niektórzy rozpoczęli już wykańczanie mieszkań nawet:)

witam,

Borecki jak to wykańczanie mieszkań? czyli jakieś odbiory już były? jesteś pewny? :shock:

b0recki

Postautor: b0recki » 17 mar 2017, 21:35

ewela pisze:
b0recki pisze:W weekendy wystarczy, że podjedziesz na budowę i poprosisz ochroniarza, który wpuści Cię na budowę. W ciągu tygodnia należy udać się do kierownika budowy/robót i poprosić o możliwość. Również nie ma problemu:) Widziałem, że niektórzy rozpoczęli już wykańczanie mieszkań nawet:)

witam,

Borecki jak to wykańczanie mieszkań? czyli jakieś odbiory już były? jesteś pewny? :shock:

No mieszkania napewno nie zostały odebrane bo blok nie ma jeszcze pozwolenia na użytkowanie, ale możliwe, że ktoś sie porozumiał z deweloperem, że nie wnosi żadnych zastrzeżeń i mieszkanie odbierze...na parterze widziałem, że już płytki kładą sobie sąsiedzi w mieszkaniach także jakoś jest to możliwe:) A na budowie walczą z drogą dojazdową teraz.

ewela

Postautor: ewela » 18 mar 2017, 11:05

b0recki pisze:
ewela pisze:
b0recki pisze:
No mieszkania napewno nie zostały odebrane bo blok nie ma jeszcze pozwolenia na użytkowanie, ale możliwe, że ktoś sie porozumiał z deweloperem, że nie wnosi żadnych zastrzeżeń i mieszkanie odbierze...na parterze widziałem, że już płytki kładą sobie sąsiedzi w mieszkaniach także jakoś jest to możliwe:) A na budowie walczą z drogą dojazdową teraz.

hm to powiem szczerze że trochę dziwne to żeby coś robić zanim będzie wszystko ok w papierach, nie powiem bo sama bym już chciała coś działać ale... a wiesz może jak z terminami stoją wgl? walczą bo coś nie idzie? a wokół budynku coś się dzieje? czy na razie tylko skupili się na dojeździe?

pzdr.

Wróć do „Osiedle Banacha Kraków od Activ - forum mieszkańców”