Ktoś może powiedzieć coś więcej o inwestycji/okolicy itp. Widzę że jeszcze kilka mieszkań zostało, a opinii zero.
zygmuntowska30.pl
Zygmuntowska 30 Kraków - deweloper Real Construct / opinie na forum
Re: Zygmuntowska 30 Kraków - deweloper Real Construct / opinie na forum
Azory to IMO niezłe miejsce do życia, ale ja ogólnie lubię północ Krakowa.
Budynek wygąda fajnie, na plus samodzielne garaże, ale uklady mieszkań bez szału - bardzo głębokie. Ciekawe że mają sprzedane mieszkanie 100m2, komunikacja z nim poraża!
Budynek wygąda fajnie, na plus samodzielne garaże, ale uklady mieszkań bez szału - bardzo głębokie. Ciekawe że mają sprzedane mieszkanie 100m2, komunikacja z nim poraża!
Ja się zastanawiałam, czy nie będzie za głośno od Opolskiej...
Sam bloczek Zygmuntowska 30 całkiem mi się podoba, ale te garaże na parterze, tam powinny być usługi albo mieszkania, a nie ściana bram garażowych i pewnie jeszcze pod nimi będą zaparkowane samochody. Lokalizacja niezła, blisko pętla autobusowa, a właściwie, to pewnie nawet będzie ją widać z okna.
Ale faktycznie, może być słychać Opolską, zwłaszcza od północnej strony, tym bardziej, że tam jest na wysokim nasypie. Choć szczerze mówiąc nie pamiętam czy na tym odcinku są ekrany akustyczne, ale chyba tak.
Ceny dosyć wysokie, Azory choć nieźle położone, to jednak mają swój specyficzny klimat, choć w ostatnich latach to się chyba wreszcie zmienia na plus.
Ale faktycznie, może być słychać Opolską, zwłaszcza od północnej strony, tym bardziej, że tam jest na wysokim nasypie. Choć szczerze mówiąc nie pamiętam czy na tym odcinku są ekrany akustyczne, ale chyba tak.
Ceny dosyć wysokie, Azory choć nieźle położone, to jednak mają swój specyficzny klimat, choć w ostatnich latach to się chyba wreszcie zmienia na plus.
Za jakiś czas będzie jeszcze pętla tramwajowa Azory (co będzie niewątpliwym plusem), więc i wartość może iść w przyszłości w górę.
Jeżeli chodzi o pętlę tramwajową, to pytanie czy nie będzie za blisko i nie będzie uciążliwa, choć wydaje się, że nie.

Wizualizacja: deweloper Real Construct
Ciekawe, jakie duże te tarasy na ostatnim piętrze. Tylko te garaże tam na parterze, szkoda, że deweloper nie zdecydował się na zrobienie tam lokali usługowych, bo tego nigdy za dużo w mieście. A same Azory, to mam mieszane uczucia, jak pisałem wcześniej, z jednej strony sporo zieleni i relatywnie niedaleko do centrum. Z drugiej strony, dojazd Wrocławską, to raczej zakorkowany, sporo starych bloków jeszcze bez balkonów, a przez to pranie suszące się na sznurkach pomiędzy blokami, co ma swój specyficzny klimat.

Wizualizacja: deweloper Real Construct
Ciekawe, jakie duże te tarasy na ostatnim piętrze. Tylko te garaże tam na parterze, szkoda, że deweloper nie zdecydował się na zrobienie tam lokali usługowych, bo tego nigdy za dużo w mieście. A same Azory, to mam mieszane uczucia, jak pisałem wcześniej, z jednej strony sporo zieleni i relatywnie niedaleko do centrum. Z drugiej strony, dojazd Wrocławską, to raczej zakorkowany, sporo starych bloków jeszcze bez balkonów, a przez to pranie suszące się na sznurkach pomiędzy blokami, co ma swój specyficzny klimat.
Patrząc na tempo realizacji inwestycji infrastrukturalnych w zakresie rozwoju sieci tramwajowej nie spodziewałbym się, że ta pętla prędko się tam pojawi.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”