Co myślicie o domach na Pylnej?
Zastanawiam się nad jednym, ale obawiam się trochę trasy balickiej
Domy na Pylnej Kraków - opinie na forum
Domy na Pylnej Kraków - opinie na forum
Ostatnio zmieniony 19 maja 2021, 21:52 przez qbait, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Re: Domy na Pylnej Kraków - opinie na forum
Ogólnie spoko to wygląda na żywo, ale słuchać dość mocno samoloty, nad tym terenem często na pełnym gazie się wznoszą po starcie. Może to komuś nie przeszkadzać, w takiej sytuacji uważam się super oferta i bym to polecał wręcz.
Dziękuję za informację, teraz lata mniej samolotów, ale spróbuję tam postać chwilę i zobaczyć czy jest to przeszkadzający hałas.
A czy wiadomo już jak z tą trasą Balicką? Słyszałem że ona jest potencjalnym zagrożeniem tamtych terenów.
A czy wiadomo już jak z tą trasą Balicką? Słyszałem że ona jest potencjalnym zagrożeniem tamtych terenów.
-
O tym niestety nie wiem, warto sprawdzić pewnie jakieś plany przebiegu tej trasy, i polecam tam zajrzeć, bo to ogólnie fajne tereny, dużo zieleni i wogole jakoś tak "dobrze tam człowiekowi na duszy", może poza wąska uliczka dojazdowa od królowej Jadwigi, ale to nie jest jakiś problem, bo za wiele aut tamtędy nie jeździ żeby to jakoś komplikowało życie.
Te domy wyglądają całkiem przyzwoicie, ciekawa architektura, choć szkoda, że znajdują się tam tylko 3 sypialnie, za tą cenę, to chciałoby się nieco więcej.

Wizualizacje dewelopera
Szkoda też, że taras jest współdzielony pomiędzy właścicieli drugiej połowy.

Wizualizacje dewelopera
Szkoda też, że taras jest współdzielony pomiędzy właścicieli drugiej połowy.
Nie polecam, w rzeczywistości wyglada to dużo gorzej niż na wizualizacji.
Ostatnio zmieniony 21 wrz 2021, 9:32 przez Aneta11, łącznie zmieniany 2 razy.
Mateuszkrk93 pisze:Ogólnie spoko to wygląda na żywo, ale słuchać dość mocno samoloty, nad tym terenem często na pełnym gazie się wznoszą po starcie. Może to komuś nie przeszkadzać, w takiej sytuacji uważam się super oferta i bym to polecał wręcz.
To startują w tamtą stronę też, coś źle myślałem że akurat jedynie ladują ze wschodu na zachód?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”