Tak to wygląda na wizualizacjach, trochę szkoda, że nie ma drugiego garażu, tylko wiata na samochód, rozwiązanie dalekie od idealnego, ale w zasadzie, dobrze że pomyślano o tym, że w takiej lokalizacji, posiadanie dwóch samochód w rodzinie, nie jest czymś wyjątkowym.
Wizualizacja: TWA DeweloperJeśli chodzi o projekt, to mi się całkiem podoba, plusem jest też kawałek poddasza, które można sobie jakoś zagospodarować.
robcio pisze:Spacerowa to przecznica Granicznej na ten moment jeździ tam linia aglomeracyjna 220 (tak mniej więcej raz na godzinę i kończy swoją trasę na pętli Krowodrza Górka)
Teoretycznie jedna z popularnych aplikacji wylicza trasę „Giebułtów Słoneczna Polana NZ -> Galeria Krakowska” na pół godziny ale myśle, że w praktyce wyjdzie dłużej…
Własnym samochodem to albo Graniczną - Szydło - Łokietka albo przebijać się przez Giebułtów na 94 i później przez rondo ofiar Katynia ale tu nie mam żadnych własnych doświadczeń ile to zajmuje w porannych/popołudniowych korkach
Dzięki za objaśnienie sytuacji, też w te 30 min nie chce mi się wierzyć, że jest się autobusem pod Galerią Krakowską.