Słoneczna Oaza Giebułtów k. Krakowa od TWA Deweloper - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Master

Re: Słoneczna Oaza Giebułtów k. Krakowa od TWA Deweloper - opinie na forum

Postautor: Master » 13 paź 2021, 11:19

sniperrr pisze:Projekt realizowany przez TWA deweloper w Giebułtowie kilkaset metrów od granicy Krakowa. Budowane jest 20 domów, termin realizacji to koniec 2022 roku.

Hej, jest kilkaset metrów od granicy Krakowa, ale jak wygląda dojazd z tych okolic do centrum miasta? Tylko samochód, czy jest też jakaś komunikacja publiczna w okolicy?

robcio

Postautor: robcio » 13 paź 2021, 14:30

Spacerowa to przecznica Granicznej na ten moment jeździ tam linia aglomeracyjna 220 (tak mniej więcej raz na godzinę i kończy swoją trasę na pętli Krowodrza Górka)
Teoretycznie jedna z popularnych aplikacji wylicza trasę „Giebułtów Słoneczna Polana NZ -> Galeria Krakowska” na pół godziny ale myśle, że w praktyce wyjdzie dłużej…
Własnym samochodem to albo Graniczną - Szydło - Łokietka albo przebijać się przez Giebułtów na 94 i później przez rondo ofiar Katynia ale tu nie mam żadnych własnych doświadczeń ile to zajmuje w porannych/popołudniowych korkach

pozdro

Postautor: pozdro » 13 paź 2021, 19:03

beznadziejna lokalizacja, taka pośrodku niczego i 800k za to? 100m2 to jak 80m2, ogródek jak w bloku, parter/1 piętro, średnio bardzo.

Master

Postautor: Master » 24 paź 2021, 0:32

Tak to wygląda na wizualizacjach, trochę szkoda, że nie ma drugiego garażu, tylko wiata na samochód, rozwiązanie dalekie od idealnego, ale w zasadzie, dobrze że pomyślano o tym, że w takiej lokalizacji, posiadanie dwóch samochód w rodzinie, nie jest czymś wyjątkowym.

Obrazek
Wizualizacja: TWA Deweloper

Jeśli chodzi o projekt, to mi się całkiem podoba, plusem jest też kawałek poddasza, które można sobie jakoś zagospodarować.
robcio pisze:Spacerowa to przecznica Granicznej na ten moment jeździ tam linia aglomeracyjna 220 (tak mniej więcej raz na godzinę i kończy swoją trasę na pętli Krowodrza Górka)
Teoretycznie jedna z popularnych aplikacji wylicza trasę „Giebułtów Słoneczna Polana NZ -> Galeria Krakowska” na pół godziny ale myśle, że w praktyce wyjdzie dłużej…
Własnym samochodem to albo Graniczną - Szydło - Łokietka albo przebijać się przez Giebułtów na 94 i później przez rondo ofiar Katynia ale tu nie mam żadnych własnych doświadczeń ile to zajmuje w porannych/popołudniowych korkach

Dzięki za objaśnienie sytuacji, też w te 30 min nie chce mi się wierzyć, że jest się autobusem pod Galerią Krakowską.

KAI

Postautor: KAI » 28 gru 2021, 12:14

Był może ktoś oglądać inwestycję? jakie są wasze odczucia?

Elude

Postautor: Elude » 18 sty 2024, 16:08

przestrzegam przed kupnem domu na osiedlu Słoneczna Oaza od TWA Deweloper! fatalna jakosc wykonania domow , najgorzej jest z dachami, ludizom przeciekaja sufity po roztopach ze wszystko jest do wymiany w wykonczonym domu, sciany przemarzaja, tragedia !!!

Master

Postautor: Master » 18 sty 2024, 16:44

Masz może jakieś zdjęcia, można zobaczyć, jak to wygląda?

Kim

Postautor: Kim » 29 sty 2024, 22:35

Przymierzałem się do kupna w Oazie ale mnie przestraszyłeś. Te wady, przeciekanie itd to we wszystkich domach? Pozdrawiam

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”