Prądnicka 64 Kraków od PMKA Sp. z o.o. Development Sp.k. - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
pebać jis

Prądnicka 64 Kraków od PMKA Sp. z o.o. Development Sp.k. - opinie na forum

Postautor: pebać jis » 10 gru 2021, 12:18

Kiedyś krążyło kilka wizualizacji, teraz ruszyła strona ze sprzedażą p64.pl. Lokalizacja wydaje się bardzo atrakcyjna, budynek, przynajmniej na wizkach, też. Czy ktoś zna ceny, jakie proponują? Z tego co wyszukałem w sieci, wcześniej robili budynek przy Limanowskiego 37- jest tu ktoś, kto może się wypowiedzieć o swoich doświadczeniach z tym deweloperem?

luc

Re: Prądnicka 64 Kraków od PMKA Sp. z o.o. Development Sp.k. - opinie na forum

Postautor: luc » 10 gru 2021, 18:00

pebać jis pisze:Czy ktoś zna ceny, jakie proponują? Z tego co wyszukałem w sieci, wcześniej robili budynek przy Limanowskiego 37

Daj znać, jak się dodzwonisz do nich i dowiesz się, ile sobie wołają za metr kwadratowy. To będzie zupełnie nowy budynek, czy remont czegoś, co tam już wcześniej stało?

Byłeś może w tej okolicy to obejrzeć? Jak wrażenia?

adrian.jsj

Postautor: adrian.jsj » 12 gru 2021, 13:51

Ja pytałem o jedno mieszkanie, koszt za metr to 15tyś, a miejsce postojowe kosztuje szanowni moi 100tyś..
Widok na kaufland i ciągłe karetki na sygnale są zapewne w cenie :D

miku

Postautor: miku » 23 lut 2022, 10:29

Ten uroczy blok buduje się na ruinach starej cukierni. Mieszkam praktycznie blok dalej i odkąd się wprowadziłam, cukiernia była nieczynna i leżała odłogiem, ale deweloper już wyczuł okazję.
Lokalizacja jest świetnie skomunikowana, ale obok bloku Szpital, z drugiej strony zaplecze Kauflandu i myjnia, więc trzeba się oswoić z karetkami, wyładowaniem towarów z tirów o 5.00 rano i szumem...z myjni ;)

luc

Postautor: luc » 23 lut 2022, 11:23

miku pisze:Ten uroczy blok buduje się na ruinach starej cukierni. Mieszkam praktycznie blok dalej i odkąd się wprowadziłam, cukiernia była nieczynna i leżała odłogiem, ale deweloper już wyczuł okazję.
Lokalizacja jest świetnie skomunikowana, ale obok bloku Szpital, z drugiej strony zaplecze Kauflandu i myjnia, więc trzeba się oswoić z karetkami, wyładowaniem towarów z tirów o 5.00 rano i szumem...z myjni ;)

Wrzucisz jakieś zdjęcie? Nie bardzo sobie to potrafię umiejscowić.

Mar G

Postautor: Mar G » 23 lut 2022, 15:49

luc pisze:
miku pisze:Ten uroczy blok buduje się na ruinach starej cukierni. Mieszkam praktycznie blok dalej i odkąd się wprowadziłam, cukiernia była nieczynna i leżała odłogiem, ale deweloper już wyczuł okazję.

Wrzucisz jakieś zdjęcie? Nie bardzo sobie to potrafię umiejscowić.

damy radę teraz ?

Obrazek

Rak

Postautor: Rak » 23 lut 2022, 15:58

Wow kolejne P 64

rotfl

;)

mickpl

Postautor: mickpl » 23 lut 2022, 16:37

Bardzo dobra okolica, która dla wielu pozostaje w sferze marzeń. Nie tak dobra jak P64, ale w top 5 Krakowa na pewno.

Rak

Postautor: Rak » 23 lut 2022, 16:45

mickpl pisze:Bardzo dobra okolica, która dla wielu pozostaje w sferze marzeń. Nie tak dobra jak P64, ale w top 5 Krakowa na pewno.

p64.pl

TO JEST P64 ..

drzewo_z_betonu

Postautor: drzewo_z_betonu » 23 lut 2022, 20:33

Rak pisze:Wow kolejne P 64

rotfl

;)

o nie, kolejne milion zdjęć zachodzącego słońca z balkonu... :shock:
:roll:

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”