Glogera Park Kraków od Budopol - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
fusion

Glogera Park Kraków od Budopol - opinie na forum

Postautor: fusion » 14 lut 2022, 14:07

Nie widzę jeszcze wątku inwestycji Glogera Park. Czy ktoś z Wam może podzielić się opinią z tego miesjca, dweelopera? Ktoś był i dowiedział sie czegos wiecej niz jest na stronie? Z góry dzięki!

MarcinJ

Re: Glogera Park Kraków od Budopol - opinie na forum

Postautor: MarcinJ » 14 lut 2022, 14:55

fusion pisze:Nie widzę jeszcze wątku inwestycji Glogera Park. Czy ktoś z Wam może podzielić się opinią z tego miesjca, dweelopera? Ktoś był i dowiedział sie czegos wiecej niz jest na stronie? Z góry dzięki!

A kto to buduje i w którym miejscu? Jakieś bloki czy niższa zabudowa?

nanu

Postautor: nanu » 15 lut 2022, 10:43

MarcinJ pisze:
fusion pisze:Nie widzę jeszcze wątku inwestycji Glogera Park. Czy ktoś z Wam może podzielić się opinią z tego miesjca, dweelopera? Ktoś był i dowiedział sie czegos wiecej niz jest na stronie? Z góry dzięki!

A kto to buduje i w którym miejscu? Jakieś bloki czy niższa zabudowa?

To chyba te bloczyska, które są na (nomen omen) Glogera - jak się jedzie na Zielonki od Krakowa/centrum i po prawej jest biedronka, lidl, Pepco.

glogerapark.pl

MarcinJ

Postautor: MarcinJ » 15 lut 2022, 13:25

nanu pisze:To chyba te bloczyska, które są na (nomen omen) Glogera - jak się jedzie na Zielonki od Krakowa/centrum i po prawej jest biedronka, lidl, Pepco.

Dzięki za podesłanie, faktycznie to może być coś takiego. Takie bloczki typowe dla tej okolicy, no może lekko większe. Ale ta inwestycja chyba gotowa już jest, więc można sobie wszystko obejrzeć. Tylko, że lokalizacja jest raczej kiepska, kawał do miasta i taka okolica, że niewiele się tam dzieje.

nanu

Postautor: nanu » 15 lut 2022, 15:18

MarcinJ pisze:Tylko, że lokalizacja jest raczej kiepska, kawał do miasta i taka okolica, że niewiele się tam dzieje.

Wszystko zależy od tego czego potrzebujesz. Ja mieszkam w okolicy i jestem bardzo zadowolona z tego miejsca (kupilismy mieszkanie 200m od obecnego i bardzo się cieszymy). Blisko jest dworek białoprądnicki i tam jest dużo wydarzeń kulturalnych, jak nie ma korków to w 10-15 minut możesz dojechać do aquaparku i multikina, w drugą stronę ikea i galeria bronowice, kawałek dalej Futura i Leroy Merlin. Ojców ledwie 10 minut samochodem jeśli chce się pospacerować....

Dziadek

Postautor: Dziadek » 15 lut 2022, 20:08

O tym mówicie? dominium.pl/pl/inwestycje/szczegoly/opis/3535/ul-glogera-ul-glogera-bud-e

nanu

Postautor: nanu » 15 lut 2022, 21:34

Dziadek pisze:O tym mówicie? dominium.pl/pl/inwestycje/szczegoly/opis/3535/ul-glogera-ul-glogera-bud-e

Nie google.com/maps/place/Glogera+Park/@50.1013931,19.9243447,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0xd53e81fd58c206de!8m2!3d50.1013931!4d19.9243447

gdzies tam

Postautor: gdzies tam » 16 lut 2022, 9:38

hmm wygladac to bedzie tak ze z jednej strony łącznik do obwodnicy - czteropasmowa trasa wolbromska a z drugiej strony glogera , takze inwestycja pomiędzy dwiema ruchliwymi drogami

fusion

Postautor: fusion » 16 lut 2022, 15:46

Chodzi o Glogera Park budopolu -taki tez jest watek tych wiadomości. Lokalizacje i pradnik biały znam i jest dla mnie OK. Tu nie potrzebuje rady, bo uważam że każdy dobiera przez siebie i swoje życie ;) Chodzi mi o osiedle i dewelopera, bo... na budopolu piszą nowa inwestycja, a na stronie inwestycji, ze zakonczona. Po drugie jesli ukonczona to czy nie za uzo wolnych mieszkan? Dlatego chce poznać prawde, opinie kogos kto był widział i wie.

djasmo

Postautor: djasmo » 17 lut 2022, 13:40

fusion pisze:Chodzi o Glogera Park budopolu -taki tez jest watek tych wiadomości. Lokalizacje i pradnik biały znam i jest dla mnie OK. Tu nie potrzebuje rady, bo uważam że każdy dobiera przez siebie i swoje życie ;) Chodzi mi o osiedle i dewelopera, bo... na budopolu piszą nowa inwestycja, a na stronie inwestycji, ze zakonczona. Po drugie jesli ukonczona to czy nie za uzo wolnych mieszkan? Dlatego chce poznać prawde, opinie kogos kto był widział i wie.

Jeżeli pytasz o samego dewelopera to kupiłem od nich dwa mieszkania w różnych lokalizacjach (ul. Ostatnia) i mam o nim dobre zdanie.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”