Cześć,
Zakupiłem mieszkanie w Inwestycji Enkalwa Łokietka 2 od dewelopera Spółka Dom. Czy są tu jacyś inny przyszli mieszkańcy tej inwestycji?
Chciałbym porozmawiać o postępujących pracach i kwestiach, które na tym etapie mogą niepokoić. Myślę też, że wspólnie rozmawiając z deweloperem będziemy mogli więcej.
Pozdrawiam
Enklawa Łokietka 2 Kraków - deweloper Domiko - opinie na forum
-
Re: Enklawa Łokietka 2 Kraków - deweloper Domiko - opinie na forum
Nowy mieszkaniec123 pisze:Zakupiłem mieszkanie w Inwestycji Enkalwa Łokietka 2 od dewelopera Spółka Dom.
Jak to jest, Enklawa Łokietka 2 to są domy czy mieszkania, bo widzę, że na wyższe kondygnacje są jakieś dodatkowe schody, jakby do niezależnego wejścia? Co Cię przekonało do zakupu, jeśli wolno spytać?

Wizualizacja: deweloper Domiko
Wygląda to trochę jak bliźniaki, tylko te schody dają do myślenia.
Na stronie enklawalokietka.pl został dodany dziennik budowy ze zdjęciami.
-
W każdym budynku są 4 mieszkania. 2 mniejsze na parterze z małymi ogródkami i 2 większe na piętrze 1. Do mieszkania u góry ok 70 m2 są ogrodki, garaż na parterze oraz miejsce postojowe.
Nowy mieszkaniec123 pisze:W każdym budynku są 4 mieszkania. 2 mniejsze na parterze z małymi ogródkami i 2 większe na piętrze 1. (...).
Wnikając w szczegóły, nie jest to jeden budynek tylko dwa budynki dwulokalowe w zabudowie bliźniaczej.
Nowy mieszkaniec123 pisze:Chciałbym porozmawiać o postępujących pracach i kwestiach, które na tym etapie mogą niepokoić. Myślę też, że wspólnie rozmawiając z deweloperem będziemy mogli więcej.
Pozdrawiam
Cześć Nowy mieszkaniec123,
Tez zakupiliśmy mieszkanie w inwestycji i tez szukamy kontaktu z potencjalnymi sąsiadami, bo niektóre kwestie nas niepokoją. Jak się skontaktujemy?
Pozdrawiam
Rybak pisze:niektóre kwestie nas niepokoją.
A jakie kwestie są niepokojące, może warto to wyjaśnić i nie ma sensu tego ukrywać?
Cześć,
również zakupiłem mieszkanie w tej inwestycji. Chętnie wymienię się spostrzeżeniami.
Równie chętnie posłucham o niepokojących kwestiach przedmówcy
Pozdrawiam
również zakupiłem mieszkanie w tej inwestycji. Chętnie wymienię się spostrzeżeniami.
Równie chętnie posłucham o niepokojących kwestiach przedmówcy

Pozdrawiam
Rybak pisze:Nowy mieszkaniec123 pisze:Chciałbym porozmawiać o postępujących pracach i kwestiach, które na tym etapie mogą niepokoić. Myślę też, że wspólnie rozmawiając z deweloperem będziemy mogli więcej.
Pozdrawiam
Cześć Nowy mieszkaniec123,
Tez zakupiliśmy mieszkanie w inwestycji i tez szukamy kontaktu z potencjalnymi sąsiadami, bo niektóre kwestie nas niepokoją. Jak się skontaktujemy?
Pozdrawiam
A może warto by tu napisać, może nie ma co ukrywać niepokojących spraw i warto, żeby inni też się dowiedzieli o tym, na co warto zwrócić uwagę?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”