Właśnie wyskoczyła mi reklama nowego osiedla w Krzeszowicach. Brak informacje jakie ceny, planowany odbiór - II kwartał 2024.
osiedlefilipowka.pl
Szczerze - dla mnie kuriozum - 3 poziomy, mega wąskie, mikro ogródki. Trochę tarasem nadrabiają ale dalej wszystko ściśnięte byle tylko jak najwięcej lokali upchać.
Na chwilę obecną jeden środkowy segment zarezerowwany co jest dziwne. Zwykle pierwsze idą zewnętrzne mieszkania/segmenty.
Osiedle Filipówka Krzeszowice od Andapi Group - opinie na forum
Re: Osiedle Filipówka Krzeszowice od Andapi Group - opinie na forum
Faktycznie, budynek na szerokości jednego pomieszczenia, albo garażu i wejścia. Faktycznie trzy poziomy, więc trzeba się nabiegać po schodach, i do tego 3 sypialnie. Do tego faktycznie, ogródek maleńki, jak balkon w większym mieszkaniu. Od Krakowa, to jednak kawał drogi. Ciekawe jakie ceny mają, ktoś się może orientował?
Ktoś wie, czy oni to budują albo wszystko się sprzedało, bo strona internetowa im nie działa, więc nie wiem co dalej z tym projektem. Ciekawe czy to się sprzedało.
-
MarcinJ pisze:Ktoś wie, czy oni to budują albo wszystko się sprzedało, bo strona internetowa im nie działa, więc nie wiem co dalej z tym projektem. Ciekawe czy to się sprzedało.
osiedlefilipowka.pl/segmenty
Wygląda że jedna rezerwacja, cena miedzy 800 a 900 tys. Wydaje mi się to na chwile obecną niesprzedawalne ... ,
Profesjonalna strona dewelopera andapigroup.pl .
Wygląd raczej że tego nie budują ... , ale może ktoś coś wie ...
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”