Central Point Kraków od Grimbud - lokale inwestycyjne w Krakowie / opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
LQS

Central Point Kraków od Grimbud - lokale inwestycyjne w Krakowie / opinie na forum

Postautor: LQS » 16 lip 2022, 9:55

Witajcie,
Co myślicie o takim temacie? lokalizacja przy torach niby mało przejezdnych ale torowisko jest.

niestety inwestor nie odpowiada ile może kosztować utrzymanie tj czynsz - obawiam sie że może być 2x w stosunku do typowego mieszkania.
Deweloper chwali sie udogodnieniami typu recepcja, sala kinowa, pralnia, suszarnia, prywatna siłownia i inne bajery.

grimbud.pl/central-point/lokale-inwestycyjne

neo

Re: Central Point Kraków od Grimbud - lokale inwestycyjne w Krakowie / opinie na forum

Postautor: neo » 25 lip 2022, 17:35

Wygląda mniej więcej jak hotel, albo akademik, powinni jeszcze byli zadbać o to, żeby była recepcja i restauracja na parterze.

Swoją drogą, czy tam po drogiej stronie torów nie powstała taka sama inwestycja? Royal Studios Kraków, wydaj mi się, że to po drogiej stronie torów.

bobo

Re: Central Point Kraków od Grimbud - lokale inwestycyjne w Krakowie / opinie na forum

Postautor: bobo » 09 sty 2023, 13:30

Spojrzałem na listę lokali do kupienia, a tam... 3 rezerwacje. Ciekawe czy tego w ogóle nie sprzedają i ktoś kupi cały budynek czy ta oferta jest tak nieatrakcyjna. A może ten biznes stracił na atrakcyjności...

BNN

Postautor: BNN » 09 sty 2023, 20:30

Rozmawiałem z nimi w zeszłym tygodniu, wstrzymali sprzedaż ponieważ prawdopodobnie sprzedadzą cały blok

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”