Witajcie,
Co myślicie o takim temacie? lokalizacja przy torach niby mało przejezdnych ale torowisko jest.
niestety inwestor nie odpowiada ile może kosztować utrzymanie tj czynsz - obawiam sie że może być 2x w stosunku do typowego mieszkania.
Deweloper chwali sie udogodnieniami typu recepcja, sala kinowa, pralnia, suszarnia, prywatna siłownia i inne bajery.
grimbud.pl/central-point/lokale-inwestycyjne
Central Point Kraków od Grimbud - lokale inwestycyjne w Krakowie / opinie na forum
Re: Central Point Kraków od Grimbud - lokale inwestycyjne w Krakowie / opinie na forum
Wygląda mniej więcej jak hotel, albo akademik, powinni jeszcze byli zadbać o to, żeby była recepcja i restauracja na parterze.
Swoją drogą, czy tam po drogiej stronie torów nie powstała taka sama inwestycja? Royal Studios Kraków, wydaj mi się, że to po drogiej stronie torów.
Swoją drogą, czy tam po drogiej stronie torów nie powstała taka sama inwestycja? Royal Studios Kraków, wydaj mi się, że to po drogiej stronie torów.
Re: Central Point Kraków od Grimbud - lokale inwestycyjne w Krakowie / opinie na forum
Spojrzałem na listę lokali do kupienia, a tam... 3 rezerwacje. Ciekawe czy tego w ogóle nie sprzedają i ktoś kupi cały budynek czy ta oferta jest tak nieatrakcyjna. A może ten biznes stracił na atrakcyjności...
Rozmawiałem z nimi w zeszłym tygodniu, wstrzymali sprzedaż ponieważ prawdopodobnie sprzedadzą cały blok
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”