Tu można sobie całość obejrzeć:
krakow.naszemiasto.pl/146-targi-domow-i-mieszkan-wydarzenie-dla-marzacych-o/ga/c9-9106103/zd/77481493
Interpretację zostawiam każdemu we własnym zakresie.
neo pisze:Być może coś źle interpretuję, ale wpadła na jeden z lokalnych serwisów informacyjnych galeria z targów domów i mieszkań, które odbywały się w Krakowie w weekend. Dosyć często się takie targi / giełdy odbywały, zdarzyło mi się być kilka razy i pamiętam tłumy. A tu z tej ostatniej:
krakow.naszemiasto.pl/146-targi-domow-i-mieszkan-wydarzenie-dla-marzacych-o/ga/c9-9106103/zd/77481493
Kaczka pisze:neo pisze:Być może coś źle interpretuję, ale wpadła na jeden z lokalnych serwisów informacyjnych galeria z targów domów i mieszkań, które odbywały się w Krakowie w weekend. Dosyć często się takie targi / giełdy odbywały, zdarzyło mi się być kilka razy i pamiętam tłumy. A tu z tej ostatniej:
Stoisk więcej niż zwiedzających
Rak pisze:Kaczka pisze:neo pisze:Być może coś źle interpretuję, ale wpadła na jeden z lokalnych serwisów informacyjnych galeria z targów domów i mieszkań, które odbywały się w Krakowie w weekend. Dosyć często się takie targi / giełdy odbywały, zdarzyło mi się być kilka razy i pamiętam tłumy. A tu z tej ostatniej:
Stoisk więcej niż zwiedzających
Od dwóch lat to już w sumie prawie czy tak właśnie wygląda przynajmniej wtedy kiedy mi się zdarzało wstąpić. Tłumy to 3 lata temu może czy wcześniej.
Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 18 gości