Zdrowe Stylove Katowice (ul. Ceglana) / Grupa Deweloperska GEO - opinie na forum

Przykłady ciekawych inwestycji i osiedli mieszkaniowych budowanych w innych polskich miastach (Gdańsk, Poznań, Wrocław, Szczecin, Rzeszów, Olsztyn, Gdynia itp.) i województwach. Także ważne inwestycje infrastrukturalne.
luc

Zdrowe Stylove Katowice (ul. Ceglana) / Grupa Deweloperska GEO - opinie na forum

Postautor: luc » 23 mar 2023, 12:49

Kolejna ciekawa inwestycja dewelopera w Katowicach, który zdaje się wyrósł w Krakowie, ale dzisiaj ambicje ma znacznie większe i stawia osiedla też w innych miastach. Mam nawet wrażenie, nie pierwszy raz, że deweloper, który pochodzi z Krakowa, mniej buduje w tym mieście, a jeśli już, to gorzej, niż w innych. Nie wiem z czego to wynika, czy to jakieś problemy z budowaniem w naszym mieście, czy problem z gruntami, nie wiem, ale w Katowicach budują osiedle Zdrowe Stylove przy ulicy Ceglanej, więc blisko sporych parków, do centrum też chyba niedaleko. Ma to wyglądać tak:

Obrazek
Wizualizacja: Grupa Deweloperska GEO

Co ciekawe, budują tam większe mieszkania, zdaje się, że min. 3-pokojowe na prawie 70 metrach kwadratowych, ale są nawet mieszkania 6-pokojowe na ponad 130 m2, więc naprawdę spore. Nie wiem czy kojarzę w Krakowie jakieś mieszkania mające 5 sypialni i salon, ale widać da się w Katowicach, tu nie bardzo. Osiedle samo w sobie, może nie wygląda jakoś okazale, 4 bloki, całkiem blisko siebie, ale do tego chyba większe mieszkania i w dobrej lokalizacji.

luc

Re: Zdrowe Stylove Katowice (ul. Ceglana) / Grupa Deweloperska GEO - opinie na forum

Postautor: luc » 23 mar 2023, 12:50

I zdaje się, że przynajmniej pierwszy z tych budynków już stoi i można w nim kupić gotowe mieszkanie. To też zdecydowanie na plus. Orientuje się ktoś może, jakie są tam ceny mieszkań?

Wróć do „Ciekawe inwestycje mieszkaniowe i inne w polskich miastach i województwach”