Różana 52 (Wieliczka, ul. Krakowska 36A) / Aura Real Estate Sp. z o.o. - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
skowski

Różana 52 (Wieliczka, ul. Krakowska 36A) / Aura Real Estate Sp. z o.o. - opinie na forum

Postautor: skowski » 20 kwie 2023, 11:24

Cześć
Ma ktoś jakieś informacje na temat inwestycji Różana 52
znajdującej się na ul. Krakowskiej 36a w Wieliczce?

Po rozmowie z deweloperem inwestycja jest już prawie do odbioru.

rynekpierwotny.pl/oferty/aura-real-estate-sp-z-oo/rozana-52-wielicki-wieliczka-13147/870208

Podczas rozmowy telefonicznej ustaliłem, że cena za m2 wyniesie 7500zł. Plus Pani wielokrotnie informowała, że zaprasza na rozmowę w celu dalszych negocjacji ceny więc pewnie da się sporo jeszcze ugrać.

Ma ktoś jakieś zdjęcia/informacje jak to wszystko tam wygląda? Jakieś opinie odnośnie lokalizacji?

ragar

Re: Różana 52 (Wieliczka, ul. Krakowska 36A) / Aura Real Estate Sp. z o.o. - opinie na forum

Postautor: ragar » 21 kwie 2023, 22:16

skowski pisze:Podczas rozmowy telefonicznej ustaliłem, że cena za m2 wyniesie 7500zł. Plus Pani wielokrotnie informowała, że zaprasza na rozmowę w celu dalszych negocjacji ceny więc pewnie da się sporo jeszcze ugrać.

Ma ktoś jakieś zdjęcia/informacje jak to wszystko tam wygląda? Jakieś opinie odnośnie lokalizacji?

Szkoda, że nie ma garażu, trochę słabo mieszkać w szeregówce i nie mieć gdzie schować samochodu pod dachem. Do tego od miasta, to jednak jest spory kawałek, bez samochodu na co dzień będzie chyba trudno się obejść. No i na stronie jest mowa o 5 pokojach, tymczasem ja na planie widzę tylko 4, no chyba, że jadalnia też została tu policzona.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”