Nowy Hotel al. 3 Maja Kraków / Project Development 6 sp. z o.o. - zdjęcia i opinie na forum

Informacje o nowych biurowcach, budynkach użyteczności publicznych, hotelach, parkach oraz obiektach przemysłowych w Krakowie infrastrukturze i jej remontach oraz planach rozwoju.
Nowy

Nowy Hotel al. 3 Maja Kraków / Project Development 6 sp. z o.o. - zdjęcia i opinie na forum

Postautor: Nowy » 10 maja 2023, 21:28

Był już blok z mieszkaniami na wynajem, to teraz kolejny hotel, który już stanął przy al. 3 Maja w Krakowie.

Obrazek

Taki ma szalony wykusz nowoczesny ten budynek...

Obrazek

...ale dalej jest już znacznie gorzej, bo niezły mrówkowiec z tego wyszedł.

Nowy

Re: Nowy Hotel al. 3 Maja Kraków / Project Development 6 sp. z o.o. - zdjęcia i opinie na forum

Postautor: Nowy » 10 maja 2023, 21:32

Tu widać, że zaraz przed nim jest kolejny budynek o podobnej skali.

Obrazek

A za nim blok z mieszkaniami na wynajem przy al. 3 maja, który wcześniej wrzucałem na forum.

Obrazek

Ogólnie ta okolica, to jakieś takie krakowskie Las Vegas, z tą różnicą, że architektura nudniejsza i budynki blisko siebie. Smutna sprawa, jak się spojrzy na to, co powstało przecież całkiem blisko Muzeum Narodowego czy Biblioteki Jagiellońskiej.

Nowy

Re: Nowy Hotel al. 3 Maja Kraków / Project Development 6 sp. z o.o. - zdjęcia i opinie na forum

Postautor: Nowy » 10 maja 2023, 21:44

I jeszcze tablica informacyjna, jakby ktoś chciał poznać więcej szczegółów.

Obrazek

Jakoś nie mogę sobie wyobrazić, że te hotele są pełne i w okolicy nagle zaczyna mieszkać pewnie kilka tysięcy ludzi, w większości turystów.

MarcinJ

Postautor: MarcinJ » 06 lis 2023, 17:21

To już otwarte jest? Wydawało mi się niedawno, że widziałem gdzieś, że to też miały być lokale na wynajem długoterminowy, ale może coś mi się przywidziało.

Wróć do „Nowe biurowce, hotele, obiekty publiczne, przemysłowe i infrastruktura”