rynekpierwotny.pl/oferty/zr54-sp-z-o-o/zloty-rog-54-krakow-bronowice-15962
Ceny mieszkań kształtują się w zakresie od 1 470 000 do 3 170 000 zł.
koszt metra kwadratowego wynosi od 21 500 do 25 345 zł.
Inwestycja Złoty Róg na Bronowicach w Krakowie od ZR54 Sp. z o. o. / opinie na forum
Re: Inwestycja Złoty Róg na Bronowicach w Krakowie od ZR54 Sp. z o. o. / opinie na forum
Ale masakra z cena za.. czworaka : ) Nieadekwatna do lokalizacji imo. Nic o standardzie wykonania niestety na internecie jeszcze nie ma.
Miejsca postojowe jednak naziemne i tylko 1 na mieszkanie. Oby jakas wiatę chociaz mieszkańcy zbudowali.
btw sasiednie działki to zwykle domki jednorodzinne. Tam nie ma planu zagospodarowania?
Miejsca postojowe jednak naziemne i tylko 1 na mieszkanie. Oby jakas wiatę chociaz mieszkańcy zbudowali.
btw sasiednie działki to zwykle domki jednorodzinne. Tam nie ma planu zagospodarowania?
Re: Inwestycja Złoty Róg na Bronowicach w Krakowie od ZR54 Sp. z o. o. / opinie na forum
Bloko-domek, niestety bez garażu, tylko 5 naziemnych miejsc postojowych, a to niewiele, patrząc na to, że tam są dwa mieszkania 5-pokojowe - tu słabiutko, chciałoby się mieć jednak garaż do mieszkania za 2,7 mln.
Ale czy ja dobrze widzę, że w tym budynku jest winda, przy planie klatki schodowej? Jeśli tak, to tu zdecydowanie na plus, bo w tego rodzaju budynkach, a nawet wyższych, to jednak ciągle nie jest standard.
Niemniej jakoś absurdalnie drogo to wychodzi, lokalizacja nie jest zła, ale nie przesadzałbym z tym, że jakaś wyjątkowa. Swoja drogą nie wiem dlaczego na tej mapie nie widać linii kolejowej, może coś mi się źle wyświetla, ale ona tam jednak jest niedaleko.
Ale czy ja dobrze widzę, że w tym budynku jest winda, przy planie klatki schodowej? Jeśli tak, to tu zdecydowanie na plus, bo w tego rodzaju budynkach, a nawet wyższych, to jednak ciągle nie jest standard.
Niemniej jakoś absurdalnie drogo to wychodzi, lokalizacja nie jest zła, ale nie przesadzałbym z tym, że jakaś wyjątkowa. Swoja drogą nie wiem dlaczego na tej mapie nie widać linii kolejowej, może coś mi się źle wyświetla, ale ona tam jednak jest niedaleko.
co ciekawe deweloper stojacy za spolka ZR54 to Nikliński & Nowicki
patrząc na ich portfolio to maja 6inwestycji w ciagu ostatnich 10lat. Wszystkie to renowacje kamienic albo niewielkie plomby. Najwieksza to było 30mieszkań.
Czy to ich specjalizacja, czy może jednak nie potrafią się podjąć wiekszych projektów to już cieżko wyrokować
patrząc na ich portfolio to maja 6inwestycji w ciagu ostatnich 10lat. Wszystkie to renowacje kamienic albo niewielkie plomby. Najwieksza to było 30mieszkań.
Czy to ich specjalizacja, czy może jednak nie potrafią się podjąć wiekszych projektów to już cieżko wyrokować
Spojrzałem z ciekawości na to, jak schodzą mieszkania w inwestycji Złoty Róg w Krakowie i z tego co widzę na stronie, to ciągle są tam dostępne 4 lokale, czyli tyle, ile wg dewelopera miało się znaleźć w całym bloczku. Czyli cena od 21 500 zł/m2 chyba niezbyt przekonuje potencjalnych kupców.
Ale kto bogatemu zabroni? Można nawet po 30k śpiewać za metr, a i tak jakiś jeleń się znajdzie.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”