Cześć,
Co myślicie o nowym osiedlu bliźniaków przy ulicy Chrustowej w Niepołomicach? Cena wydaje się być ok i dojazd do Krakowa też przyzwoity (dwie opcje dojazdu, ostatnio jak jechałam to było ok 25 minut). Okolica trochę słaba, ale coś tam się buduje dookoła, więc może coś nowego powstanie.
chrustowa.pl
Pozdrawiam
Osiedle Chrustowa (Niepołomice k. Krakowa) - osiedle bliźniaków / opinie na forum
-
Re: Osiedle bliźniaków, Chrustowa, Niepołomice
Oferują wyjątkowe widoki pełną przyrody okolicę. Jeśli szukasz kameralności, piękna oraz bezpieczeństwa, osiedle Chrustowa jest idealnym miejscem dla Ciebie
Jak widzę taki opis na stronie dewelopera, to domyślam się, że niewiele jest dookoła. Napiszesz, co tam jest w okolicy?
A jaka jest cena bliźniaka w Niepołomicach w tej inwestycji i w jakim standardzie to sprzedają?
I gdzie stamtąd dojechałeś w 25 min?
-
Re: Osiedle bliźniaków, Chrustowa, Niepołomice
Plusy to na pewno Wiślana Trasa Rowerowa tuż za rogiem, markety w Niepołomicach 5 min samochodem. Do rynku Niepołomickiego też niedaleko. Do Krakowa jechałam na Zabłocie 25 min w godzinach porannych. Ja szukam czegoś pod Krakowem z dobrym dojazdem do miasta i wydaje mi się, że może to być dobra opcja. Tutaj dobre jest to, że lokalizacja jest od strony Krakowa, więc nie trzeba jeszcze całych Niepołomic przejeżdżać. Cena na OLX to 770 tys.
Re: Osiedle Chrustowa (Niepołomice k. Krakowa) - osiedle bliźniaków / opinie na forum
Ktoś tam kupił, wykańcza. może coś więcej powiedzieć?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”