Conrada 27 Kraków / Deweloper MJM Conrada - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
przemek555

Conrada 27 Kraków / Deweloper MJM Conrada - opinie na forum

Postautor: przemek555 » 05 gru 2023, 8:23

Cześć
przy ulicy Conrada powstaje nowa inwestycja Conrada 27.
Informacje o inwestycji:
conrada27.pl

Odpowiedzialny za nią jest deweloper MJM Conrada. Macie jakieś doświadczenie z tym inwestorem? Wiecie może coś więcej na jego temat ? Jesteśmy zainteresowani zakupem tam mieszkania, lecz niewiele można się dowiedzieć o samym wykonawcy.

Kupiec93

Re: Conrada 27 Kraków / Deweloper MJM Conrada - opinie na forum

Postautor: Kupiec93 » 31 gru 2023, 17:13

Witam, myślę kupić tam mieszkanie, ma ktoś jakieś informacje na temat tego dewelopera i inwestycji? Wiem tyle że jest to firma córka Bumy i byłem tam na miejscu i faktycznie robota idzie. Może ktoś już tam kupił mieszkanie?
Dziękuję za informacje

voyager

Postautor: voyager » 31 gru 2023, 19:43

Kupiec93 pisze:Witam, myślę kupić tam mieszkanie, ma ktoś jakieś informacje na temat tego dewelopera i inwestycji? Wiem tyle że jest to firma córka Bumy i byłem tam na miejscu i faktycznie robota idzie. Może ktoś już tam kupił mieszkanie?
Dziękuję za informacje

To Buma nie została sprzedana jakiś czas temu i nie kupił jej Dom Development czy ktoś taki?

A jaki jest stan zaawansowania prac, masz może jakieś zdjęcia, na których widać tą budowę i okolicę po sąsiedzku i podzielisz się na forum?

Co myślisz o tej lokalizacji? Dosyć ruchliwa droga jednak jest tam po sąsiedzku, nie będzie uciążliwa dla mieszkańców?

voyager

Postautor: voyager » 01 sty 2024, 22:36

Sam budynek nie wygląda źle, balkony chyba spore. Spojrzałem też na układy mieszkań i da się znaleźć całkiem przyzwoite.

Obrazek
Wizualizacja: Deweloper MJM Conrada

A jak się zapatrujecie na te ceny, patrząc na lokalizację? Miejsce pewnie lepsze niż jakieś miejscówki po drugiej stronie Conrada, ale też szału nie ma, tam chyba blisko jest jeszcze dodatkowo linia klejowa, zgadza się?

Master

Postautor: Master » 10 sty 2024, 11:49

To tak naprawdę nie ma być jeden, ale aż 3 bloki, właśnie od ulicy Cionrada, do torów kolejowych, a pomiędzy nimi ma być jeszcze kawałek placu zabaw. Ceny mieszkań są podane, a ile kosztuje miejsce postojowe w tej inwestycji i komórka lokatorska? Ktoś może podzieli się informacją, jak to wygląda? Jakie widzicie zalety i wady tej inwestycji?

neo

Postautor: neo » 14 lut 2024, 21:40

Zdarzyło mi się niedawno przejeżdżać Lublańską, Opolską i Conrada, wygląda na to, że to tu powstaje inwestycja Conrada 27 w Krakowie.

Obrazek

Żurawie stoją aż 3, ale to ma być długi budynek czy też zespół budynków na całkiem długiej działce.

neo

Postautor: neo » 14 lut 2024, 21:43

No i hotele są całkiem blisko, ciekawe, jaka będzie tu realna odległość i jak będzie zagospodarowany teren pomiędzy hotelami, a nowym blokiem.

Obrazek

No i jest bardzo ruchliwa ulica po sąsiedzku, pewnie im bliżej ul. Conrada mieszkanie, tym bardziej będzie słychać.

Nie wiecie, czy tam będzie jakieś przejście w stronę ul. Radzikowskiego?

kgj

Postautor: kgj » 19 lut 2024, 13:22

Czy ktoś już kupił tam mieszkanie i czy wiadomo coś o deweloperze?

Nowy

Postautor: Nowy » 23 lip 2024, 17:00

To z okolicy Radzikowskiego / Conrada jeszcze jedna porcja zdjęć, z dużej inwestycji...

Obrazek

...ale też wg mnie kiepsko położonej, czyli Conrada 27 Kraków.

Obrazek

Bloków stoi już całkiem dużo, na części segmentów chyba już piąte piętro robią.

Nowy

Postautor: Nowy » 23 lip 2024, 17:03

Jak widać dużo zieleni będzie, przynajmniej po tej stronie bloku.

Obrazek

A poważniej, to można sobie wyobrazić lepszy widok, niż na parking hotelowy.

Obrazek

Trzeba też przyznać, że to całkiem duża inwestycja, choć działka jest trochę nieszczęśliwa, bo długa i relatywnie wąska.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”