Barka 8 Kraków (Dębniki) / 3N Invest - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
luc

Barka 8 Kraków (Dębniki) / 3N Invest - opinie na forum

Postautor: luc » 19 sie 2024, 22:32

Taki nowy budynek powstaje przy ul. Barskiej 8 w Krakowie.

Obrazek

Jakaś nowa kamienica, fajne miejsce całkiem, choć też aleje dosyć blisko.

Obrazek

I jeszcze tablica informacyjna inwestycji.

luc

Re: Barka 8 Kraków (Dębniki) / 3N Invest - opinie na forum

Postautor: luc » 19 sie 2024, 22:33

Spory budynek całkiem, ktoś może wie coś więcej i podzieli się na forum?

Obrazek

Master

Postautor: Master » 20 sie 2024, 7:39

Jak spojrzałem w necie, to wychodzi na to, że mieszkania już sprzedane, albo nie ma ich w sprzedaży i pokazało mi to, jako ofertę archiwalną. Ciekawe czy to były jakieś większe lokale, czy coś w rodzaju kawalerki / 2-pokoje i bardziej pod wynajem? Choć tam pewnie, żeby utrzymać współczynnik mieksc postojowych, to jakoś bardzo dużej liczby mieszkań nie można było wybudować.

fjrc

Postautor: fjrc » 22 sie 2024, 0:53

Master pisze:Jak spojrzałem w necie, to wychodzi na to, że mieszkania już sprzedane, albo nie ma ich w sprzedaży i pokazało mi to, jako ofertę archiwalną. Ciekawe czy to były jakieś większe lokale, czy coś w rodzaju kawalerki / 2-pokoje i bardziej pod wynajem? Choć tam pewnie, żeby utrzymać współczynnik mieksc postojowych, to jakoś bardzo dużej liczby mieszkań nie można było wybudować.

tam były 3 spore apartamenty w tym dwupiętrowe. Ceny 40tyś m2.

frena.pl/realizacje/barska-8

fjrc

Postautor: fjrc » 22 sie 2024, 0:59

Do garażu zjazd windą samochodową, a następnie obrotowa platforma. Łącznie 6 miejsc, po 2 do każdego z apartamentów.

luc

Postautor: luc » 23 wrz 2024, 0:10

Tak budynek Barska 8 w Krakowie ma wyglądać finalnie, przynajmniej na wizualizacjach.

Obrazek
Wizualizacja: deweloper 3N Invest

Trzeba przyznać, że całkiem oryginalnie i nie jest to też taka sztampowa zabudowa, jaka zwykle w Krakowie w takich miejscach się pojawia.
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2024, 0:12 przez luc, łącznie zmieniany 1 raz.

luc

Postautor: luc » 23 wrz 2024, 0:12

Ciekawe, jak to skończą budować, to czy będzie się prezentowało tak, jak na wizualizacjach.

Obrazek
Wizualizacja: 3N Invest

No i chyba nie ma tam już wolnych apartamentów, więc nie ma sensu pisać o układach itp. Ale pewnie były niezłe, skoro mieszkania już sprzedane.

MarcinG

Postautor: MarcinG » 23 wrz 2024, 9:36

luc pisze:Spory budynek całkiem, ktoś może wie coś więcej i podzieli się na forum?

Obrazek

Patrzac na to zdjecie i wstawione okna, to mozna zapomniec o tych ladnych, duzych przeszkleniach. Jako klient, nie bylbym zachwycony, bo dla mnie to duza wartosc by byla, gdybym sugerowal sie wizualizacja.

wojdyla1980

Postautor: wojdyla1980 » 23 wrz 2024, 10:42

MarcinG pisze:
luc pisze:Spory budynek całkiem, ktoś może wie coś więcej i podzieli się na forum?

Obrazek

Patrzac na to zdjecie i wstawione okna, to mozna zapomniec o tych ladnych, duzych przeszkleniach. Jako klient, nie bylbym zachwycony, bo dla mnie to duza wartosc by byla, gdybym sugerowal sie wizualizacja.

Na wizualizacji są balkony francuskie, co dodatkowo sugerowałoby że to są duże pojedyncze okna. Ale jeśli zaczynają wstawiać dzielona okna, to znaczy że żadnych balkonów nie będzie, i będą się otwierać tylko te małe górne kwatery

fjrc

Postautor: fjrc » 23 wrz 2024, 11:45

Oj ale okna zamontowali masakra, na wizualizacji tak super to wyglądało, a rzeczywistość okazała się inna.

Mieszkani mają takie układy.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”