Akacjowa Wita Kraków / deweloper Atal (Prądnik Czerwony) - opinie na forum
Re: Akacjowa Wita Kraków / deweloper Atal (Prądnik Czerwony) - opinie na forum
Bloczki jak bloczki, wyglądają ok-ish ale toż to przy samej baardzo ruchliwej drodze. Tam będzie bardzo głośno.
Oczywiście i tak się wszystko sprzeda ale nie jestem przekonany czy tam się będzie dało w miarę wygodnie mieszkać. Ciekawe czy zrobią ekrany jak przy opolskiej.
Oczywiście i tak się wszystko sprzeda ale nie jestem przekonany czy tam się będzie dało w miarę wygodnie mieszkać. Ciekawe czy zrobią ekrany jak przy opolskiej.
Ależ to wciśnięte - w miejsce zielonego buforu starszych bloków
Ceny godne .... Powodzenia . 17 k

Ceny godne .... Powodzenia . 17 k

Tu widać umiejscowienie ....

konkretna patodeweloperka
ale też nowatorskie podejście do zrobienia ekranu dźwiękoszczelnego dla sąsiednich bloków z własnej inwestycji co nie często się zdarza, nawet w krakowie
czekam aż wejdą tutaj ci którzy narzekali na cabę nieopodal, tutaj zawału dostaną
swoją drogą właśnie na tym odcinku rozwijałem zawsze największe prędkości w krakowie i nie jeden zamyka tutaj licznik

czekam aż wejdą tutaj ci którzy narzekali na cabę nieopodal, tutaj zawału dostaną
swoją drogą właśnie na tym odcinku rozwijałem zawsze największe prędkości w krakowie i nie jeden zamyka tutaj licznik

Oddzielna kwestia kto wydał pozwolenie na wycinkę tego parku/ zieleńca ....pod to. Skandal.
Na odchodnym rozumiem JE Jacek

Na odchodnym rozumiem JE Jacek

I ta słynna Atalowa "zieleń" na dachu dla zachowania współczynnika powierzchni biologicznie czynnej.
Patrząc po rozmiarach mieszkań i lokalizacji to inwestycja jest skrojona pod mieszkania na wynajem dla pracowników korporacji z pobliskich biurowców. I tak sprzeda się to wszystko, nawet mieszkania na północ na parterze a Atal na tym solidnie zarobi.
Przykre ale niestety taki w tym mieście rynek jest.
Patrząc po rozmiarach mieszkań i lokalizacji to inwestycja jest skrojona pod mieszkania na wynajem dla pracowników korporacji z pobliskich biurowców. I tak sprzeda się to wszystko, nawet mieszkania na północ na parterze a Atal na tym solidnie zarobi.
hellhax pisze:I ta słynna Atalowa "zieleń" na dachu dla zachowania współczynnika powierzchni biologicznie czynnej.
Solidnie to zarobiła ekipa, która pewnie za marny grosz kupiła ten niewielki park - odpowiednimi kanałami prawniczymi zamieniła na teren budowlany wielorodzinny i sprzedala legalnie Atalowi za bodaj 20 mio jeśli raporty tego dotyczyły.
I tak powstają w tym mieście majątki
Brak słów... To powinno być karalne, a Ci co to kupią to prawdziwe cy.baly. Czy ja dobrze widzę? Trzeba extra zapłacić za położenie płytek na balkonie i jest to obligatoryjne
Tercet pisze:Brak słów... To powinno być karalne, a Ci co to kupią to prawdziwe cy.baly. Czy ja dobrze widzę? Trzeba extra zapłacić za położenie płytek na balkonie i jest to obligatoryjne
Ten wymóg to mają na każdej inwestycji . Nie oddają surowego betonu jak inni mają teraz w zwyczaju.
To najmniejszy problem przy takich balkonikach .
Problemem jest niszczenie przestrzeni miejskiej dla takich inwestycji - i nabijanie kabzy kaście wtajemniczonych w grunty
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”