Pamiętam kiedyś (pandemia) sprzedawali po około 7-8k. Jak myślicie, ile teraz zażyczą sobie na start przy tym projekcie?
Mercy pisze::shock: szykuje się kolejna inwestycja Murapol na zlocieniu. Tym razem ma to być na ulicy Agatowej, bliżej półłanki.
Pamiętam kiedyś (pandemia) sprzedawali po około 7-8k. Jak myślicie, ile teraz zażyczą sobie na start przy tym projekcie?
Mercy pisze::shock: szykuje się kolejna inwestycja Murapol na zlocieniu. Tym razem ma to być na ulicy Agatowej, bliżej półłanki.
realista pisze:konkretne zadupie, myślę że jakakolwiek cena będzie i tak zostanie oderwana od rzeczywistości
Pepeg pisze:realista pisze:konkretne zadupie, myślę że jakakolwiek cena będzie i tak zostanie oderwana od rzeczywistości
Może i zadupie ale na estakadzie w Płaszowie jesteś w 10 minut a na dworcu głównym w 20. Pod drodze pociąg mija takie miejsca przesiadkowe jak Zabłocie, hala targowa i jedzie dalej do Oświęcimia.
Mar G pisze:Pepeg pisze:realista pisze:konkretne zadupie, myślę że jakakolwiek cena będzie i tak zostanie oderwana od rzeczywistości
Może i zadupie ale na estakadzie w Płaszowie jesteś w 10 minut a na dworcu głównym w 20. Pod drodze pociąg mija takie miejsca przesiadkowe jak Zabłocie, hala targowa i jedzie dalej do Oświęcimia.
Dodajmy, że SKA3 to nie tramwaj - kursuje średnio co 50-60 minut .
Pepeg pisze:Mercy pisze::shock: szykuje się kolejna inwestycja Murapol na zlocieniu. Tym razem ma to być na ulicy Agatowej, bliżej półłanki.
Nie maja jeszcze pozwolenia na budowę.
https://wyszukiwarka.gunb.gov.pl/wniose ... d6de952a1/
Develia sprzedaje tam teraz w w granicach 11-12,5 tyś.
Konik pisze:Pepeg pisze:Mercy pisze::shock: szykuje się kolejna inwestycja Murapol na zlocieniu. Tym razem ma to być na ulicy Agatowej, bliżej półłanki.
Nie maja jeszcze pozwolenia na budowę.
https://wyszukiwarka.gunb.gov.pl/wniose ... d6de952a1/
Develia sprzedaje tam teraz w w granicach 11-12,5 tyś.
Pozwolenia nie ma... Ale oferta będzie za około 2tyg(rozmawiałem wczoraj z Panią z biura). Będę śledził temat bo mnie lokalizacja interesuje
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 46 gości