Osiedle Przebindowskiego Kraków od Fox Development - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
krzysiekbass

Osiedle Przebindowskiego Kraków od Fox Development - opinie na forum

Postautor: krzysiekbass » 23 mar 2025, 8:42

Wygląda na to, że nowe szeregówki się szykują przy ul. Przebindowskiego a konkretnie na jej końcu, inwestycja ma się nazywać Osiedle Przebindowskiego a odpowiada za nią deweloper Fox Development, znany też w Krakowie deweloper.

Tu więcej informacji o tej nowym osiedlu: foxdevelopment.pl/osiedle-przebindowskiego

megi

Re: Osiedle Przebindowskiego Kraków od Fox Development - opinie na forum

Postautor: megi » 30 mar 2025, 23:23

krzysiekbass pisze:Wygląda na to, że nowe szeregówki się szykują przy ul. Przebindowskiego a konkretnie na jej końcu

Na wizualizacji wygląda to tak, jakby tam było jakoś bardzo dużo zieleni, ale jak spojrzy się na mapę, to tam chyba niedaleko sporo się dzieje komunikacyjne, nawet na zajezdnię tramwajową nie jest daleko, choć nie wiem czy stamtąd można jakimś tramwajem podjechać. Jak w tej okolicy jest z usługami?

Obrazek
Wizualizacja: Fox Development

Same domy prezentują się dosyć ciekawie, to bliźniaki prawda? Duże przeszklenia, są garaże, moim zdaniem całkiem nowocześnie to wszystko wygląda. Jakie masz o tym opinie? Jakie widzisz zalety i waday mieszkania w takim miejscu.

megi

Postautor: megi » 30 mar 2025, 23:27

Na tej wizualizacji znacznie lepiej widać domy budowane przez dewelopera przy ul. Przebindowskiego w Krakowie. Jak dla mnie dosyć nowocześnie się to prezentuje.

Obrazek
Wizualizacja: deweloper Fox Development

Pytał ktoś może o ofertę, ile kosztuje dom w Krakwie w tej inwestycji na Wzgórzach Krzesławickich? Jakie tam są układy pomieszczeń, i ilu-pokojowe, jakie metraże? Nie działa mi link do pobrania projektu na ich stronie.

Aga19

Postautor: Aga19 » 01 kwie 2025, 23:45

Pisałam maila do biura sprzedaży. Odpisali, że w przyszłym tygodniu powinna ruszyc sprzedaż i wtedy wszystko będzie na stronie. Pewnie dlatego link nie działa.

megi

Postautor: megi » 02 kwie 2025, 8:27

Aga19 pisze:Pisałam maila do biura sprzedaży. Odpisali, że w przyszłym tygodniu powinna ruszyc sprzedaż i wtedy wszystko będzie na stronie. Pewnie dlatego link nie działa.

Daj znać, jak będziesz wiedziała jakie układy i jaka cena, ciekawi mnie, jak sobie to zaprojektowali i skalkulowali.

Aga19

Postautor: Aga19 » 09 kwie 2025, 12:44

Informacje na temat cen i dokładnego rozkładu pomieszczeń dostępne są już na stronie dewelopera. 2 domy już zarezerwowane z tego co widzialam.

Mimbla

Postautor: Mimbla » 18 kwie 2025, 18:16

Kolejne osiedle otoczone ekspresówką...temu osiedlu bliżej do obwodnicy niż do Zalewu Nowohuckiego, ale jakoś deweloper o tym pierwszym nie wspomina....

realista

Postautor: realista » 19 kwie 2025, 7:48

nie wiem jak was, ale mnie rozczulają te czworoboczne daszki na tych puchatkach

jak widać patodeweloperka pomysłowością nadal zaskakuje by 'obejść' przepisy

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”