Inwestycja mieszkaniowa pomiędzy ulicami Conrada i Radzikowskiego w Krakowie - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
gizmo

Inwestycja mieszkaniowa pomiędzy ulicami Conrada i Radzikowskiego w Krakowie - opinie na forum

Postautor: gizmo » 06 lip 2025, 18:57

Pomiędzy ulicami Radzikowskiego i Conrada w Krakowie rośnie nowa inwestycja mieszkaniowa, nie wiem czy to nie jest ul. Radzikowskiego. Ale nie mogę znaleźć za bardzo informacji o tym, koto to buduje, czy są sprzedawane tam mieszkania, a jeśli tak, to w jakich cenach.

gizmo

Re: Inwestycja mieszkaniowa pomiędzy ulicami Conrada i Radzikowskiego w Krakowie - opinie na forum

Postautor: gizmo » 06 lip 2025, 18:58

Budynek długi, na wąskiej działce, co jest częste w tej okolicy.

Obrazek

A sama budowa już mocno zaawansowana.

Obrazek

Budynek też spory, choć chyba nie będzie jakiś specjalnie wysoki.

gizmo

Re: Inwestycja mieszkaniowa pomiędzy ulicami Conrada i Radzikowskiego w Krakowie - opinie na forum

Postautor: gizmo » 06 lip 2025, 19:35

Technologia budowy najwyraźniej taka, że szkielet budynku jest z betonu, natomiast ściany pomiędzy nimi są wypełniane chyba bloczkami betonowymi.

Obrazek

Balkony chyba jakieś duże w tym budynku nie będą, no ale jednak będą.

Obrazek

Ciekawe, jakie mieszkania tam powstaną, czy coś większego się znajdzie, czy tylko małe, tj. kawalerki i 2-pokojowe.

gizmo

Postautor: gizmo » 06 lip 2025, 19:40

Ktoś wie, gdzie można znaleźć więcej informacji o tych mieszkaniach?

Obrazek

Kto to buduje, nie udało mi się znaleźć tablicy informacyjnej tam.

Obrazek

Jeszcze jedno zdjęcie.

gizmo

Postautor: gizmo » 06 lip 2025, 19:42

Jakąś wskazówką jest kontener stojący przy budowie:

Obrazek

Pojawia się nazwa Galinvest, może to przypadek, a może to jest deweloper, który inwestycję buduje. Na ich stronie nie znalazłem żadnych informacji.

tonyxxl

Postautor: tonyxxl » 06 lip 2025, 21:47

musi być tablica informacyjna na widoku

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”