Silo Kobierzyńska Kraków / deweloper Imperial Capital - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Mar G

Silo Kobierzyńska Kraków / deweloper Imperial Capital - opinie na forum

Postautor: Mar G » 23 lut 2026, 18:43

imperialsilo.pl

tonyxxl

Re: Silo Kobierzyńska Kraków / deweloper Imperial Capital - opinie na forum

Postautor: tonyxxl » 23 lut 2026, 19:01

....Zostaw swoje dane w formularzu, a my oddzwonimy do Ciebie, by opowiedzieć Ci o miejscu, które pokochasz od pierwszego wejrzenia...

Zajebista firma, zamiast podać szczegóły na stronie to oddzwonią do mnie i będą mi opowiadać o pięknej ulicy Kobierzyńskiej :lol:

Mar G

Postautor: Mar G » 23 lut 2026, 19:24

tonyxxl pisze:....Zostaw swoje dane w formularzu, a my oddzwonimy do Ciebie, by opowiedzieć Ci o miejscu, które pokochasz od pierwszego wejrzenia...

Zajebista firma, zamiast podać szczegóły na stronie to oddzwonią do mnie i będą mi opowiadać o pięknej ulicy Kobierzyńskiej :lol:

Tak, tekst miesiąca . Blok wciśnięty pomiędzy 2 inne przy samej Kobierzyńskiej na odcinku największych korków przed Torfowa .
Może atutem aromaty ze stacji Shell ....

klin

Postautor: klin » 13 kwie 2026, 20:55

Jest już więcej danych na stronie, m.in. lista mieszkań wraz z ich cenami, więc wydaje się, że już wszystko jasne. A sam nowy blok miałby zostać wybudowany pod adresem ul. Kobierzyńska 151 Kraków. Przyznam, że z wizualizacji jakoś nie wynika, że tam są tak blisko inne bloki.

Obrazek
Wizualizacja: deweloper Imperial Capital

Choć może i ten drugi blok na drugim planie, to widać, ale nie jawi się to tak, że jest jakoś specjalnie blisko. Sama Kobierzyńska, to też nie jest najszczęśliwszą ulicą (czasem zdarza mi się zapomnieć, jaka ona jest długa. Natomiast jeśli chodzi o sam blok i jego elewację, to moim zdaniem wygląda to całkiem oryginalnie i mi się nawet podoba. Te składane okiennice z takiego materiału, jak elewacja - ekstra, mi się podobają takie rozwiązania.

klin

Postautor: klin » 13 kwie 2026, 21:06

A jeszcze o mieszkaniach, które deweloper ma w tym bloku w ofercie, a numeracja pokazuje mi, że ma ich tam zostać wybudowanych 69, metraże zróżnicowane, bo od niecałych 26 m2 do 86 a nawet 96 m2 i podobnie jest z cenami, bo za największe mieszkanie (ono chyba jest dodatkowo z antresolą) trzeba zapłacić 2,161 mln złotych, a najtańsze to kwestia 486 tys. za niespełna 26-metrową kawalerkę.

Obrazek
Wizualizacja: deweloper Imperial Capital

Co myślicie o tej ofercie? Moim zdaniem szału nie ma, choć sam projekt całkiem mi się podoba, ale w Krakowie już tak dosyć często jest, że nawet sensowne projekty są budowane w miejscach, gdzie fajna architektura ginie.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”