Ursa Smart City Warszawa - Unidevrelopment / CDP S.A. - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Warszawie i innych miastach Mazowsza - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
sybil

Ursa Smart City Warszawa - Unidevrelopment / CDP S.A. - opinie na forum

Postautor: sybil » 11 lis 2017, 21:54

Jeszcze jedna inwestycja w naszym mieście, której jeszcze nie było na forum, tym razem na Ursusie - osiedle Ursa Warszawa, za którego budowę odpowiadają firmy Unidevrelopment oraz CDP S.A. Widziałam, że ktoś udzielający się tu w dziale z Krakowem, pisał że kupił tam mieszkanie, więc może napisze jakieś opinie o tym, jakie widzi plusy i minusy tego projektu :)

Obrazek

Do centrum miasta, to jednak jest stamtąd kawałek, ale okolica wydaje się być perspektywiczna. Choć okolica jest dosyć ciekawa, bo przynajmniej na wizualizacji widać tam domy jednorodzinne. Nigdy nie zapuściłam się w tą okolicę, ale zastanawia mnie to, jak ona wygląda :) Z kolei na zdjęciu poniżej okolica wygląda na bardziej zurbanizowaną, jak jest naprawdę w przypadku Ursa Smart City Warszawa?

Obrazek

No i zastanawiam się jeszcze dlaczego jest dodane w nazwie owo Smart City do Ursa, czy na osiedlu będą zastosowane jakieś dodatkowe elementy, które sprawią, że będzie to projekt inteligentny? Jaka tam jest cena metra kwadratowego mieszkania, dużo sobie liczą, bo jednak lokalizacja nieco na uboczu. Chętnie też dowiedziałabym się, jakie ma opinie Unidevelopment i CDP S.A., czy mają już doświadczenia w realizowaniu tego rodzaju projektów oraz jak się mieszka w lokalach, które postawili.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Warszawie - bloki, apartamentowce, domy”