Apartamenty Kilińskiego Kraków na Dębnikach - forum i opinie

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Nowy

Apartamenty Kilińskiego Kraków na Dębnikach - forum i opinie

Postautor: Nowy » 17 sty 2018, 23:36

Ktoś wiec coś więcej, kojarzę coś takiego, że na Dębnikach w Krakowie rośnie nowa inwestycja - Apartamenty Kilińskiego, właśnie przy tej samej ulicy, czyli niemal w centrum miasta. Kawałek od niej powstaje od jakiegoś czasu nowy biurowiec przy Monte Cassino, więc w tej okolicy sporo się buduje. Co ciekawe, tu inwestorem / deweloperem jest chyba ciekawa firma - Sport Investment Group, nie kojarzę ich z innych tego rodzaju inwestycji, ale może kiepsko sprawdzałem. Ktoś ma może jakieś wizualizacje albo zdjęcia z budowy? No i ciekawi mnie, jakie są ceny nowych mieszkań blisko centrum Krakowa w tym projekcie, bo pewnie tanio nie będzie. Podzieli się ktoś na forum jakimiś informacjami i opiniami o tym, co się tam buduje?

iti

Re: Apartamenty Kilińskiego Kraków na Dębnikach - forum i opinie

Postautor: iti » 18 mar 2018, 20:26

Jest może ktoś, kto ma więcej informacji o tej inwestycji i podzieli się nimi na forum? Może ktoś ma jakieś zdjęcia, na których widać, jak obecnie wyglądają Apartamenty Kilińskiego w Krakowie? Ciekawe w jakim to teraz jest stanie i jak będzie wyglądało, jak już skończą budowę. No i jeszcze sprawa tego, ile kosztuje tam metr kwadratowy mieszkania :)

kwk

Postautor: kwk » 18 mar 2018, 23:03

Tyle znalazłem w internecie: sportinvestment.pl/oferta/projekty-budowlane/apartamentowiec-kilinskiego.html
Kiedyś widziałem, że budynek stoi i są już okna.

megi

Postautor: megi » 31 mar 2018, 2:16

Mnie się udało znaleźć taką wizualizację :) Budynek jest dosyć wąski, wygląda na to, że od tej strony nie będzie też balkonów, ciekawe czy znajdzie się na nie miejsce po drugiej stronie :)

Obrazek
Wizualizacja inwestora Sport Investment Group

Ktoś się może orientuje, jakie są ceny i może napisać coś więcej o tym na forum? Apartamenty Kilińskiego znajdują się w niezłej lokalizacji, więc pewnie nie jest tam specjalnie tanio. Ciekawe też, jakie rozkłady mieszkań znalazły się w tym budynku, jak na razie, to niewiele jest o tym informacji na forum.

pozdro

Postautor: pozdro » 31 mar 2018, 12:37

Smród, brud i hałas w okolicy, zablisko głównego ścieku komunikacyjnego Krakowa.

Glowinio

Postautor: Glowinio » 21 wrz 2018, 15:31

Mieszkam obok i obserwuję temat od jakichś 3 lat. Sam nawet chodziłem wokół tego bo byłem zainteresowany kupnem. Facet od inwestycji był jakiś dziwny, nie chciał się unówić na oglądanie na żywo. Wyglądało to tak jakby im zupełnie nie zależało na sprzedaży. Potem stała sama bryła bez okien przez jakieś 2 lata i nic się nie działo. Wyglądało jak kolejna inwestycja widmo. Tersz niedawno wstawili okna, coś się ruszyło ale jakos tak bardzo powoli. W moim odczuciu to jakaś śliska sprawa...

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”