Apartamenty Wadowicka Kraków od Activ Investment - opinie i forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
grazynka

Apartamenty Wadowicka Kraków od Activ Investment - opinie i forum

Postautor: grazynka » 21 sty 2018, 13:08

Apartamenty Wadowicka to nowa inwestycja realizowana przez Activ Investment na południu Krakowa zaledwie 3 km od Rynku Głównego.

W I etapie inwestycji powstaną dwa 4-piętrowe budynki, w których zaprojektowano docelowo 122 mieszkania o powierzchniach od 26 do 77 mkw. Każde z nich będzie posiadało balkon lub loggię. Przy mieszkaniach położonych na parterze przewidziano zielone tarasy.

Nowoczesna architektura, kameralna zabudowa, rozwinięta sieć komunikacji miejskiej oraz bogata infrastruktura to główne zalety inwestycji.

Obrazek
Źródło: strona inwestycji

Sprzedaż mieszkań w Apartamentach Wadowicka od Activ Investment ruszyła kilkanaście dni temu, w styczniu 2018 -
* Budynek A: 59 mieszkań, wśród których największe mają 50,97 metrów kw., a najmniejsze jedynie 16,69 m2 - pozostały 3 wolne mieszkania.
* Budynek B: 63 mieszkania, oferujący metraże od 26,06 do 77,48 metrów kw. - w ofercie 9 wolnych mieszkań.

Wiele mieszkań posiadać będzie osobną kuchnię, co jest dużym plusem na tle innych inwestycji w Krakowie.

Obrazek

Czy ktoś na forum planuje lub zdecydował się na zakup mieszkania w tej inwestycji i podzieli się swoją opinią? Jak oceniacie lokalizację, ceny oraz samego dewelopera Activ Investment?

slawek

Re: Apartamenty Wadowicka Kraków od Activ Investment - opinie i forum

Postautor: slawek » 21 sty 2018, 22:54

Faktycznie, wygląda na to, że rusza jeszcze jedna inwestycja mieszkaniowa w naszym mieście, zresztą niezbyt daleko od takiej, którą już deweloper Activ Investment prawie skończył stawiać - Konopnicka City Park Kraków. Jeśli chodzi o Apartamenty Wadowicka w Krakowie, to są one całkiem nieźle zlokalizowane, bardzo blisko od Ronda Matecznego, ale chyba powinno tam być spokojniej, niż przy samych, znajdujących się w pobliżu, ruchliwych ulicach :) Mam wrażenie, patrząc na mapę, że to będzie gdzieś za Biedronką, która tam działa. Powinno być całkiem blisko na autobus i na tramwaj, więc pod względem komunikacji publicznej może tam być całkiem nieźle :)

kwk

Postautor: kwk » 03 kwie 2018, 19:20

A tam się coś dzieje, skoro to dopiero na Q2 2020 planowane jest?

pozdro

Postautor: pozdro » 04 kwie 2018, 7:44

To jest proste oznacza to ze mieszkania w 90% kupili inwestorzy pod wynajem, a oni nie maja czasu pisac na forach, nawet niebardzo sa zainteresowani, jak cos to szukaja kolejnej okazni pod inwestycje. :D

pozdro

Postautor: pozdro » 04 kwie 2018, 13:35

No cały ten teren między Matecznym Zakopianką Tischnera i po drógiej stronie idzie pod biurowce, bonarka niedaleko, Zabłocie niedaleko, tym bardziej jak będzie kładka nad Tischnera i Kraków Bonarka SKM

pozdro

Postautor: pozdro » 04 kwie 2018, 13:36

No cały ten teren między Matecznym Zakopianką Tischnera i po drógiej stronie idzie pod biurowce, bonarka niedaleko, Zabłocie niedaleko, tym bardziej jak będzie kładka nad Tischnera i Kraków Bonarka SKM

Nowy

Postautor: Nowy » 04 kwie 2018, 14:06

Wrzuci ktoś jakieś zdjęcia budowy i okolicy? I faktycznie, pod wynajem ta okolica może mieć kiedyś niezłe perspektywy :)

Artek

Postautor: Artek » 05 kwie 2018, 9:32

Witam! Wie ktoś moze jak szybko sie sprzedaly male mieszkania w budynku A i B (26-30m)?
Co do fotek jak bede w okolicy to zrobie i moge wstawić.

dj1234

Postautor: dj1234 » 05 kwie 2018, 11:57

KarciaS pisze:
Nowy pisze:Wrzuci ktoś jakieś zdjęcia budowy i okolicy? I faktycznie, pod wynajem ta okolica może mieć kiedyś niezłe perspektywy :)

Ja mam zdjęcie ale plik jest za duży nie wiem jak to wstawić...
ja ta okolice preferuje pod własne mieszkanie i dlatego kupiliśmy :-) chce mieć wszędzie blisko a akurat stad mam do pracy, na uczelnie (doktorat), do rodziców, do centrum do galerii bonarka :-)
Może ktoś wie jak wstawić zdjęcie? :-)

mozesz użyć np. serwisu: zmniejszacz.pl
dostajesz BBCode do zdjecia, który tylko wklejasz w poście

pozdr
Jacek

Nowy

Postautor: Nowy » 05 kwie 2018, 12:21

KarciaS pisze:Ja mam zdjęcie ale plik jest za duży nie wiem jak to wstawić...

Trzeba zmniejszyć plik do rozmiaru nie większego, niż 250 KB i wtedy osadzić lub opublikować gdzieś na zewnątrz na na forum tylko wkleić link do obrazka pomiędzy znacznikami

KarciaS pisze:ja ta okolice preferuje pod własne mieszkanie i dlatego kupiliśmy :-) chce mieć wszędzie blisko a akurat stad mam do pracy, na uczelnie (doktorat), do rodziców, do centrum do galerii bonarka :-)

Mniej więcej jak daleko / ile minut będzie z osiedla Apartamenty Wadowicka do najbliższego przystanku tramwajowego i do Ronda Matecznego :?:

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”