Drwinka Park Kraków (ul. Facimiech) od Galinvest - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
adi

Postautor: adi » 26 lut 2018, 0:40

Zdaje się, że powstaje jakaś nowa inwestycja mieszkaniowa w Krakowie w pobliżu ulicy Facimiech, niedaleko Parku Drwinka. Może ktoś wie coś więcej na jej temat u może podzielić się informacjami i tym, jakie ma opinie na forum :?: To będą jakieś większe, czy mniejsze bloki, wie ktoś, ile będzie tam kosztował metr kwadratowy mieszkania? Widziałem bilbord tego osiedla, ale niewiele więcej o nim wiem, a na stronie dewelopera jeszcze niewiele o tym jest, w zasadzie, to nic nie ma.

megi

Postautor: megi » 01 kwie 2018, 22:02

A to nie jest inwestycja Drwinka Park - Galinvest, bo to ten deweloper ma tam stawiać nowe osiedle niedaleko Drwinki :) Wydaje mi się, że to ten sam projekt, a mieszkania w nim ostatnio weszły do sprzedaży. Jest może ktoś, kto planuje kupić tam mieszkanie i podzieli się tym, jakie ma opinie na ten temat :? Jakie są waszym zdaniem plusy i minusy tej inwestycji, co myślicie o tej lokalizacji w Krakowie?

iti

Re: Drwinka Park Kraków (ul. Facimiech) od Galinvest - opinie na forum

Postautor: iti » 08 lip 2018, 22:54

Tak, to jest zdecydowanie inwestycja Drwina Park Kraków, a przynajmniej na 95%, bo przecież deweloper Galinvest stawia ten projekt przy ulicy Facimiech, a nie przypuszczam, żeby miał tam jeszcze budować coś innego, co nazwie inaczej, choć pewnie wszystko zależy od tego, ile ta firma ma tam działek i jak zamierza nimi dysponować. Co prawda większość nowych mieszkań w Krakowie w tej inwestycji już się rozeszła, ale jednak chyba warto o niej wspomnieć, bo jednak jest kolejnym nowym osiedlem w mieście i chyba warto wspomnieć o niej na forum, a skoro się tak dobrze sprzedaje, to opinie o nim chyba muszą być całkiem niezłe.

Obrazek
Wizualizacje ze strony dewelopera Galinvest

To też ciekawe, bo jedno z niewielu mieszkań, które można tam jeszcze kupić, ma cenę 6 800 złotych za metr kwadratowy, czyli wcale nie mało, a przecież osiedle wyrasta kawałek od centrum. Może ktoś z przyszłych mieszkańców podzieli się opiniami na temat tego, jakie widzi wady i zalety tej inwestycji mieszkaniowej. Jakie ma opinie o deweloperze Galinvest, też może napisać na forum, ale to już chyba firma z doświadczeniem, bo w końcu postawili w naszym mieście na przykład duże osiedle Polonijna Kraków. Wizualizacje tu nawet mi się podobają, te obszerne balkony, elewacja też przyjemna. A jak jest z tą zielenią przy bloku, to tylko fantazja osoby, która robiła wizualizacje, czy faktycznie będzie tam tak dużo drzew :?:

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”