Terminy odbiorów mieszkań od dewelopera Inter-Bud - Piasta Towers (II etap)

Forum przeznaczone dla osób, które już kupiły lub chcą kupić nowe mieszkanie w Krakowie w inwestycji Piasta Towers za którą odpowiada deweloper Inter-Bud. Zapraszamy do wymiany informacji i opinii.
novy

Terminy odbiorów mieszkań od dewelopera Inter-Bud - Piasta Towers (II etap)

Postautor: novy » 13 kwie 2018, 8:51

Byłem ostatnio w biurze, to mówili że budynek będzie oddany sporo przed planowanym terminem bo wyciągnęli wnioski po pierwszym i pewne rzeczy od wewnątrz robią zupełnie inaczej a jak będzie to zobaczymy :)

piasciak

Re: Terminy odbiorów mieszkań od dewelopera Inter-Bud - Piasta Towers (II etap)

Postautor: piasciak » 16 kwie 2018, 9:38

witam!
może ktoś przypomnieć- na kiedy planują odbiory naszych mieszkań? (planowana data)

Poncki

Postautor: Poncki » 16 kwie 2018, 21:19

To ciekawe kiedy będzie możliwość wejść na budowę etapu 2 żeby obejrzeć mieszkania.

novy

Postautor: novy » 20 kwie 2018, 17:05

Poncki pisze:To ciekawe kiedy będzie możliwość wejść na budowę etapu 2 żeby obejrzeć mieszkania.

W dniu dzisiejszym, dowiedziałem się, że w ogóle nie będzie można wejść na budowę, ponieważ jest to zbyt duże ryzyko w związku z tym że wykańczają ten blok inaczej ...a jeszcze kilkanaście dni temu jak byłem w biurze to byłem zapewniamy że w maju będzie mozna umówić się na oglądanie .....

novy

Postautor: novy » 20 kwie 2018, 17:14

piasciak pisze:witam!
może ktoś przypomnieć- na kiedy planują odbiory naszych mieszkań? (planowana data)

Odbiory najpóźniej wrzesień mają być :)

adrian1235

Postautor: adrian1235 » 21 kwie 2018, 21:47

Skąd masz takie informacje odnośnie odbiorów jeśli można spytać?
Ja wiem że żłobek zareklamował się że zaczyna we wrześniu, myślicie że deweloper odpowiedział im wiążąco w tej kwestii?

Jeśli chodzi o to że pewne rzeczy robią inaczej, ja mam nadzieję że zostaną listwy ledowe na korytarzach tak samo jak w budynku I bo wyglądają kozacko :)

novy

Postautor: novy » 22 kwie 2018, 22:27

adrian1235 pisze:Skąd masz takie informacje odnośnie odbiorów jeśli można spytać?
Ja wiem że żłobek zareklamował się że zaczyna we wrześniu, myślicie że deweloper odpowiedział im wiążąco w tej kwestii?

Jeśli chodzi o to że pewne rzeczy robią inaczej, ja mam nadzieję że zostaną listwy ledowe na korytarzach tak samo jak w budynku I bo wyglądają kozacko :)

Info z biura a budynek od wewnątrz, będzie wykończony identycznie, tylko chodzi o inne wykonanie pewnych rzeczy, od strony technicznej, których gołym okiem nie widać

Poncki

Postautor: Poncki » 23 kwie 2018, 22:27

Ja dzisiaj w biurze dostałem informacje że na teren inwestycji będzie mozna wejść w czerwcu.

novy

Postautor: novy » 24 kwie 2018, 8:44

Poncki pisze:Ja dzisiaj w biurze dostałem informacje że na teren inwestycji będzie mozna wejść w czerwcu.

No to ktoś w biurze sobie żarty robi najwidoczniej, mi najpierw mówili że będzie można a ostatnio że nie będzie można :) W takim razie zadzownie tam dziś i niech się zastanowią nad konkretną ostateczna odpowiedzią bo to jakiś czeski film :)

ns1992

Postautor: ns1992 » 24 kwie 2018, 20:17

Biuro niestety często podaje sprzeczne informacje :P

Wróć do „Piasta Towers (Inter-Bud) w Krakowie - forum mieszkańców osiedla”