Dedecki pisze:Wykonanie na pewno ponadprzeciętne. Byłem na kilku innych osiedlach i nie ma porównania. jakieś osiedle saturna albo europejskie niech się chowają.
Dla mnie deweloper godny polecenia. Mam sąsiada który kupił wcześniej mieszkanie u nich na kapelance. kiedy dowiedział się, że budują osiedle fi, natychmiast kiedy było to możliwe kupił tutaj kolejne mieszkanie i przeniósł się. To też o czymś świadczy. Ja osobiście nie miałem żadnych problemów. Wszelkie zmiany i usterki odbyły się szybko i sprawnie bez żadnego kopania się z koniem.
Co do negocjacji ceny to podobno w tym momencie dość ciężko i o wiele łatwiej było na początku negocjować. Podobno chętnych na mieszkania nie brakuje. Opinie o osiedlu są dobre, a nawet bardzo dobre - pewnie stąd też wynika niechęć do sprzedawania po obniżonych cenach.
Wróć do „Opinie o deweloperach i generalnych wykonawcach budujących mieszkania i biura”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości