Witam wszystkich
Mam zarezerwowane mieszkanie w II etapie i zastanawiam się, czy warto wybrać opcję z wykończeniem (konkretnie standard plus)? Czy mieszkania są ładnie wykończone, dużo usterek i poprawek? Będę wdzięczna za informacje, czy są Państwo zadowoleni z wyboru :)
Pozdrawiam
Mieszkanie pod klucz / czy warto wybrać opcję z wykończeniem - Wielicka Garden
Re: Mieszkanie pod klucz / czy warto wybrać opcję z wykończeniem - Wielicka Garden
witam polecam . ja mam i nie moge nic zlego powiedziec sa male mankamenty ale nie takie by pisac i robic o to wielkie halllo ja polecam nie trzeba sie szarpac z budowlancami y=tylko polecam 5 razy przemyslec wybor mater,, oraz calego zagospod, pozdrawiam

Re: Mieszkanie pod klucz / czy warto wybrać opcję z wykończeniem - Wielicka Garden
witam ktory blok pozdrawiam

Ja zdecydowanie nie polecam , mam pełno drobnych rzeczy plus bardzo słabo wykonana drewniana podłogę . Jestem w trakcie reklamacji , która ciągnie się już 3 miesiące ...
Dawid
Dawid
Wróć do „Wielicka Garden Kraków od dewelopera Atal - forum mieszkańców osiedla”