Witam,
słyszał może ktoś o tej inwestycji?
wyglada ciekawie, ale buduje ją mały deweloper i od jednego z mieszkańców jego poprzedniej inwestycji- brzozowego gaju słyszałam że jest wiele niedoróbek...
Inwestycja Ogrody Elizjum Kraków od Grupa Elara - forum i opinie
Re: Inwestycja Ogrody Elizjum Kraków od Grupa Elara - forum i opinie
Prawdę mówiąc, nie kojarzyłam wcześniej projektu Ogrody Elizjum Kraków, za który odpowiada deweloper Grupa Elara, i chyba niewiele osób go kojarzyło, bo niewiele o nim można znaleźć jak na razie na forum. Ale może podzielisz się tym, jakie masz o nim opinie, bo ciekawi mnie ta inwestycja, na wizualizacjach wygląda bardzo oryginalnie
Nie wiem co myślisz o tej lokalizacji, bo jednak od centrum jest to kawałek, a w tej okolicy stawia się sporo tego rodzaju inwestycji mieszkaniowych, chociaż jeżeli chodzi o formę, to ta robi wrażenie. Mnie trochę przeszkadza to, że ciężko byłoby tam chyba jeździć komunikacją miejską i w zasadzie samochód jest konieczny, czy może się mylę, jak myślicie?

Wizualizacje dewelopera Grupa Elara
Wszystkich mieszkań ma tam być chyba 12, więc niewiele, przy czym można wybierać pomiędzy parterami, a pierwszymi piętrami z poddaszem - 64 lub 126 metrów kwadratowych, czyli jest szansa zarówno na mniejsze, jak i większe lokum. W mniejszych są dwie sypialnie i spory salon z aneksem kuchennym (chyba możliwym do zmiany w osobną kuchnię), czyli jest całkiem nieźle. Większe mieszkania w tej inwestycji, to już 4 pokoje, dwie łazienki, salon z kuchnią, czyli zupełnie przyzwoicie
Ale jeżeli chodzi o ceny mieszkań w inwestycji Ogrody Elizjum, to nie jest tanio, za mniejsze deweloper chce 6 600 złotych za metr kwadratowy, za większe natomiast 6 000 złotych za metr kwadratowy, więc ceny takie, jak zdecydowanie bliżej centru Krakowa. A dodatkowo można jeszcze skorzystać z opcji premium i dokupić do mieszkania garaż, panele fotowoltaniczne, centralne odkurzanie, klimatyzację, rolety - wybór spory, ciekawe jakie dopłaty 
Ktoś słyszał o tym, jakie ma opinie deweloper Grupa Elara, wiecie może czy oni już coś zbudowali w Krakowie i jak się w ich mieszkaniach mieszka? Myślicie, że to dobre miejsce na zamieszkanie, jakie ma zalety i wady?

Wizualizacje dewelopera Grupa Elara
Wszystkich mieszkań ma tam być chyba 12, więc niewiele, przy czym można wybierać pomiędzy parterami, a pierwszymi piętrami z poddaszem - 64 lub 126 metrów kwadratowych, czyli jest szansa zarówno na mniejsze, jak i większe lokum. W mniejszych są dwie sypialnie i spory salon z aneksem kuchennym (chyba możliwym do zmiany w osobną kuchnię), czyli jest całkiem nieźle. Większe mieszkania w tej inwestycji, to już 4 pokoje, dwie łazienki, salon z kuchnią, czyli zupełnie przyzwoicie

Ktoś słyszał o tym, jakie ma opinie deweloper Grupa Elara, wiecie może czy oni już coś zbudowali w Krakowie i jak się w ich mieszkaniach mieszka? Myślicie, że to dobre miejsce na zamieszkanie, jakie ma zalety i wady?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”