Hej,
Jako, ze powstanie wspolnoty co raz blizej chciabym zapytac czy mamy tu wlascicieli mieszkan na ostatnich pietrach, ktorzy chcieli by swoje balkony zadaszyc? Nie mowie o markizach czy innych żaglach, a o profesjonalnych zadaszeniach np ze szkla lub poliweglanu, na solidnych stelazach montowanych do elewacji.
Pytam, gdyz ja napewno bede w tym kierunku zmierzal. Jesli ktos inny rowniez wpadnie na ten pomysl to moze lepiej miec zrobione to grupowo w tym samym stylu by nie naruszyc estetyki inwestycji?
Zna ktos obostrzenia prawne, ktore ten pomysl ograniczaja (w formie, czasie, jakkolwiek...)?
Zadaszenie balkonów na ostatnich piętrach bloku - Apartamenty Bajeczna
Re: Zadaszenie balkonów na ostatnich piętrach bloku - Apartamenty Bajeczna
Największym obostrzeniem jest sam Atal. Mi kiedyś powiedziano, żebym sobie znalazł inną inwestycję jeśli mi się nie podoba. Klienci i tak kupią...
Re: Zadaszenie balkonów na ostatnich piętrach bloku - Apartamenty Bajeczna
kowal123 pisze:Największym obostrzeniem jest sam Atal. Mi kiedyś powiedziano, żebym sobie znalazł inną inwestycję jeśli mi się nie podoba. Klienci i tak kupią...
atal ma bardzo malo do gadania po okresie 2 letneij gwarancji oraz po zawiazaniu wspolnoty.
Wróć do „Bajeczna Apartamenty Kraków od Atal - forum mieszkańców osiedla”